Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja zaczynam studia ponownie ( zachcialo sie na starosc hehe ) ale egzaminy wstepne mam w polowie lipca wiec juz bede na nogach ( mam nadzieje )
Ale marze tylko o tym zeby spac na brzuchu i wejsc do wanny bez problemow , ogolic sie normalnie i zadbac o siebie
ja to bym juz chetnie te studia skonczyla, a wlecze sie to i wlecze hehe
niby na uczelniach artystycznych to zupelnie co innego, ale jednak trzeba sie tam pokazac raz na jakis czas na dodatek z jakimis efektami pracy ;D
najgorsze ze zmienilam uczelnie w tym roku i mi nie przepisali wszystkich ocen z czesci teoretycznej wrrrrr
a na starej uczelni mialam zaliczony caly czteroletni cykl zajec teoretycznych i TEORETYCZNIE jestem juz Master
marze, zeby chodzic w butach na obcasach!!!!!!!!!!!!bo teraz to juz w ogole odpadlo przez puchniecie nog
Oj - sensowne buty to też to o czym ja teraz marzę najbardziej nawet nie musiały by być specjalnie na obcasach (choć byłoby miło) ale jakieś ładne sandałki a nie rozczłapane zamszowe mokasyny No ale nie będę sobie przecież kupować większych butów skoro ponoszę je może 2 w porywach do 4 tyg...
Oj Basiu Ty to masz pozytywne nastawienie....a za oknem coraz goręcej...i marzą mi się ładniutkie sandałki lecz...szkoda pieniążków na te kilka tygodni...a ja właśnie wróciłam z rodzinką z Nowej Holandii to taki mini ośrodek za Elblągiem, gdzie można naprawdę wypocząć...woda, rowery wodne, mini zoo dla dzieci, plac zabaw, zjeżdżalnie dmuchane, koniki, kucyki i jedzonko np. kiełbaskA Z GRILLA.Pyszności taka laba trwała 4 godzinki,aż się nie chciało wracać do domku ...Martusia wybiegała się jak szalona, mnóstwo rodzin z dziećmi a ja słodkie lenistwo na leżaczku...tak sobie myślę,ż e z jednej strony chciałabym mieć Maluszka już w ramionach, bo coraz ciężej jest mi , ale wiem,że skończy się słodkie lenistwo , spanie w weekendy do 8-9 bo Mały albo będzie głodny, albo mokro będzie miał, albo będzie chciał być blisko mamuni...
ale mi smaka na te grille narobilyscie dziewczyny!!!!!!a tu zero ogrodka.....
musze poczekac az do do Poznania zawitam we wakacje, u rodzicow w ogrodzie przez cale lato cos sie zajada ;D
kolejna wizyta mamy juz zapowiedziana na lipiec a do tego obiecane wisnie
w ogole na lato juz cala lista gosci hehe, oczywiscie pojedynczo, najpierw tesciowa, potem moj tata, a potem moja mama. W miedzczasie jeszcze ciocia i kuzynka meza, ale one w hotelu.
a wy jakie macie nastawienie do roznych odwiedzin i wizyt po narodzinach maluszka?bo ja lubie wizyty, ale czasem sie boje, ze mnie goscie z rownowagi wyprowadza.....
Odwiedzin to się jak na razie jakoś nie boję - może dlatego, że się nikt tak szczególnie nie zapowiadał :-) Za to boję się tysiąca porad i każda oczywiście najlepsza i sprawdzona... :
mnie porady tak nie irytuja bo mozna je jednym uchem wpuscic a drugim wypuscic a i z niektórych czasem skorzystac, ale za to przedłuzające sie wizyty tabunu gosci - tak tego sie troszke obawiam....
mamy wielu znajomych bo jak sie jest przez długi czas tylko we dwoje to krąg znajomych na imprezki i wypady robi się pokaźny - jego rozmiar dał sie odczuć kiedy parapetówki zakończyły sie po poł roku na nowym mieszkaniu. Mysle sobie ze moze jednak z dzieciatkiem bedzie inaczej. W końcu to juz zupełnie inna bajka :
O rany dziewczyny, jaka dzisiaj tu pustka tzn jakoś tak mniej niż zwykle się dzieje...ja mam dzisiaj straszny syndrom amotywacyjny - tzn. tysiąc rzeczy do zrobienia a za nic nie chce mi się zabrać...
Basiu to ja tak miałam wczoraj, oprócz obiadu nie zrobiłam kompletnie nic, a dzisiaj od rana smigam jak głupia, punkt 6 pobudka i wielkie prasowanie, teraz było odkurzanie, w miedzy czasie nastawilam obiadek, zaraz biegne jeszcze kilka rzeczy do kupić, a potem będzie mycie podłóg. Taki mam zapał))) a wieczorem jedziemy na slepy, oczywiście dziecięce)) Co jakiś czas chwilke odpoczywam i zaglądam tutaj, tak aby jeszcze na porodówke nie gnać, bo to o duzo za wcześnie