reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
My jedziemy na wczasy zdrowotne do Bochni:) boje się jak to bedzie z moimi nadpobudliwcami cały dzien w drodze :) pierwszy raz tak daleko...

Sylwia - fajna sprawa, my płynęliśmy chyba trochę podobnie (gdzie kończycie?) na Pogorii 8 lat temu:)

Fredzia, cieszę sie, że się udało i że la ma sie dobrze.

U mnie może nic nie wyjść z weekendu majowego, bo być może będę musiała w pracy siedzieć.
Chłopcy będa mieli wielką atrakcję, bo moi rodzice zabieraja chłopców na tydzien do Grecji :-) Frajda bedzie na całego.
Myśmy mieli jakieś plany żeglarskie, ale wszystko się rozmywa i nic nie wiadomo.

Ja znów jakoś imprezowo. :-) Najpierw w piatek z przyjaciółka się zasiedziałam w knajpie do północy. Wczoraj za to miałam spotkanie klasowe, tez było fajnie i długo.

Mamoot ale fajnie chłopaki mają:) a dzieci brata nie zazdroszczą? dzielicie jakoś takie "przywileje"?

Sylwia
pytałaś czemu natłok pracy - po pierwsze byłam w tym roku prawie miesiąc na zwolnieniu, po drugie jedna z psycholożek jest już ponad 2 miesiące na zwolnieniu więc jej praca dzieli się na resztę, po trzecie - mam pod opieką m. in. szkołę gdzie powstaje klasa terapeutyczna i integracyjna i jest kilka integracyjnych tam jest baaaardzo dużo badań...no i to wszystko razem wzięte powoduje że mam badań i pisania dwa razy więcej niż normalnie

Fredka - mam nadzieję że zabieg pomoże Ali, wiele osób sobie bardzo chwali...i dziwne że laryngolog wcześniej wysięków nie widział w uszach - one mogą powodować spory niedosłuch, może teraz będzie lepiej z ali mową...tego życzę :)

Fredka, ale fajnie, że już po. Oby teraz było tylko dobrze
Sylwia, no czadowy tydzień Wam się zapowiada!
My nic nie planujemy na długi weekend majowy. W jeden dzien na pewno taki wypad na rowerach połaczony z ogniskiem. A reszta? Nie wiemy jeszcze co bedziemy robić. Też w sumie urlopu nie planowałam

do nas na weekend majowy(przedluzony do tygodnia:) przyjezdza moja przyjaciolka z mezem i dziecmi:) cieszymy sie bardzo i stresujemy zarazem, bo zalezy nam by wrocili od nas z "wokiem" pozytywnych wrazen i szczesliwych chwil:tak:
pozniej chcemy my jechac do Polski przelom maja/czerwca, ale czekamy na paszport Gracusia i to zadecyduje...

Weekend natomiast minal nam calkiem przyjemnie- W piatek z mezulkiem na relaxie saczylismy baileysa, w sobote do poludnia ja w pracy, Dusia w polskiej szkole a chlopaki szaleli w parku- Dusia przed 13 do nich dolaczyla. Pozniej obiad, porzadki i wieczorem wpadli (spontan) znajomi na malibu i wrapy ze spzinakiem;-) i siedzielismy do 24...a rano pobudka i wypad -zakupy, ikea, popoludniowa drzemka i wieczorem stzrala z psem do parku na 1,5h spacer wkolo jeziora- ...uwielbiam ten park(jak niewiele niestety miejsc w Man:p

My wyruszamy do Pl. na komunie :-)

A macie plany na letnie wakacje juz'? my jestesmy na etapie poszukiwan i w szoku jestesmy bo bardzo duzo pozajmowanych hoteli ktore sie nam podobaly na ten okres wakacji... W dodatku ceny tez niezle... jak juz nam w oko wpada to pomiedzy 3500 euro do nawet 6 tysiecy... i nie sa to karaiby.... a patrzymy na Turcje,Portugalie,Majorke...

Baska, dzieci brata moga jeszcze nie do konca kojarzyc o co chodzi. Moi Rodzice zawsze bardzo starannie rozdzielaja przywileje. Z reszta juz mowili mojemu bratu, ze nastepnym razem pojedzie Jas i Basia. Na razie jada moi chlopcy, bo sa najstarsi i rodzice maja z nimi czestszy kontakt niz z dziecmi Konrada.

reklama
Pati, my nie planujemy letnich wakacji. jeśli gdzies pojedziemy to będzie spontan
Jejku, jak ja lubię wiosenną pogodę. Tylko, żeby jeszcze dzieci nie chorowały...

Do góry