• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Martuś moja położna powiedziala ze jakoś tak pustawo na porodówce lubińskiej bo wszytkie dziewczyny wyjechaly za granice (wlacznie z jej siostra) i nie ma komu rodzić :-D powiedziala że o miejsce nie ma sie co martwić wiec jak coś to Lubin przyjmie napewno

reklama
Mata, lepiej i tak sopbie zgraj pracę na pendriva, czy wypal na płytce. Taki komp zawsze może się rozsypać. Lepiej mieć kopię.
A burzy zazdroszczę, bo bardzo lubię wiosenne i letnie burze.:-)

u mnie na szczęście puchną tylko nogi - więc obrączkę wciąż noszę :-)

wróciłam z mieszkanka - zafugowałam wanne, pomyłam glazurę i terakotę i w końcu łazienka zaczęła wyglądać jak łazienka :tak:- jest dobrze choć jeszcze nie idealnie :-D, ale to z czasem...

młodego "sprzedałam" rodzicom i mam dzień dla siebie- szkoda tylko,że konto puste :baffled:

:-Dz tą opuchlizną to jak na razie wszystko u mnie ok ale niestety nie moge w nocy spac, budzę się do toalety z dwa trzy razy i tak od 5 rano juz nie spię.
Powiem Wam, że juz tęsknię za spaniem na brzuszku, jakoś na boku zawsze zasypialam ale teraz to juz mnie wszystko boli :rofl2:

:-)Ciężarówki- gratuluję udanych wizyt u lekarza. Ja mam jutro, o rany dzisiaj odebrałam swoje wyniki i wydają mi się kiepskie, mam napisane obok normy więc dlatego taka mądra jestem hehe. Jutro dowiem się co tam słychac u dzidzi i napewno Was poinformuje. Ciekawa jestem ile ta moja mała wazy :-D

reklama
Magdalenko;
jak Będziesz tak grzeczna jak do tej pory i nie będziesz szaleć tylko polegiwać - to szpital nie grozi :-) Masz rację, jak się leży to jest ok - jak się więcej chodzi - brzucho twardnieje.. Ja mam wizytę w pn. Mam nadzieję, że po ostatnich skurczybykach nic się nie zmieniło.
Snoopy;
Tak jak Magdalenka pisze - mimo wszystko - dużo odpoczywaj - wiem, że latwo powiedzieć... hm... dzisiaj sama szalałam z mopem i sprzątałam szuflady..
Behemottek;
Dzidzia duża i pewnie robi się już pyzata :-)

Lilianka;
nie czytaj tych wyników. Z całą pewnością wszystko będzie ok - przecież te normy, które oni tam piszą, nie są skierowane do ciężarnych. Ja kiedyś też się tak nakręcałam a okazywało się, że wyniki super

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry