daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Głuszku piekny masz brzusio! A lekarzem sie nie przejumuj 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja duzo myslalam ostatnio o porodzie i chcialabym mimo wszystko cesarke miec bo wydaje mi sie ze dla mnie to lepsze rozwiazanie. a jesli nie moglabym cesarki to rodzilabym nmaturalnie ale ze znieczuleniem. 
więc jeszcze trochę ma czasu ;-)

). A poza tym wszystkie znane mi kobiety, które rodziły, mówią, że bolało, ale jak mocno, to nie pamietaą, bo liczyło się tylko dziecko
i tego się trzymam :-)
, a do dlatego, ze wszystkie wiązadełka są pocięte i za nim to się pozrasta to mija sporo czasu. Aj ja tu takie rzeczy wypisuje a mnie to niedługo czeka.
:-)Już piszę do administratora![]()
chociaz jakos wczesniej lzej do tego podchodzilam (hmm moze mniej o tym myslalam i slyszalam)
ale co ma byc to bedzie bo kazda kobieta to przechodzi wiec tak jak mowicie i ja to przezyje i wy tez, bo wazne jest tylko dziecko
ale nie powiem ze sie nie stresuje na mysl o popękaniu, rozcieciu lub o cesarce