• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Snoopy, każdy ma inne podejście co do tego alkoholu w ciąży. Każda ilość alkoholu jest szkodliwa (i dla nas i dla naszych maluszków), bo alkohol to po prostu trucizna. Ale pytanie jest, czy bardziej szkodzi wypicie szklaneczki Karmi, czy na przykład przejście się wzdłuż ulicy w spalinach samochodu.
Ja z zasady w ciąży nie piję alkoholu (czasem łyczek winka z kieliszka mojego Małża), ale uważam, że we wszystkim trzeba zachować zdrowy rozsądek.
Ach, Redsika to też bym wypiła....:-)

Kochanne mamuski!!!!!!!!!! Wy jak zwykle dużo piszecie, aż ciężko ten cały dzień nadrobić. Ja dzisiaj zaczęłam przygotowania do malowania. Musiałam wszystko zpakować z pokoiku dzieci. UF jak sie napracowałam, już ciężko tak sie schylać. Byłam w sklepie i farby wybrane i kupione, tylko czekają na...........M :crazy:. Jak zwykle on ma czas, jutro szpachlowanie, moze caś pomaluje, ale przecież musi to wyschnąć po szpachlowaniu. Ja już dzisiaj bym poszpachlowała i jutro mogłabym malować, ale on wie lepiej:-(. tylko tego to ja w ciąży nie będę robić, a szkoda bo mi sie wydaje ze szybciej bym to zrobiła i lepiej:zawstydzona/y:. Ale musze się zdać na męża i na jego pomysły.
Pozdrawiam wszystkie cioteczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry