reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Iwosz, ładny brzuszek :-)
Mój wyglada na 6 miesiąc, po prostu szok. Przytyłam tylko 3 kg, ale w pasie przybyło mi sporo. Obecnie mam 92 cm :szok: możecie uwierzyć??? Przed ciążą miałam 66.
Sonika to tak jak ja.. moze nie mialam tak malo w brzuszku ale teraz wygladam okropnie. Tez przytylam 3 kg a brzuch mam jak w 7-8 miesiacu wczoraj okulistka myslala ze ja lada chwila bwede rodzic a ja jestem dopiero na poczatku...

reklama
Ja tez nie mam za bardzo pomyslow na jedzonko swiateczne-wszyscy przychodza do nas,ale na szczescie kazdy ma cos ze soba przyniesc.
I na caly przyszly tydzien wzielismy sobie z moim Kochaniem wolne-wybyczymy sie troszke!:-)

Nie zazdroszczę wam dziewczyny z tymi świętami. U mnie taka tradycja, że wszyscy przyjeżdżają do teściowej, wspólnie szykujemy potrawy, a potem w 15-20 osób siadamy przy stole. :-)
W tym roku sporo mnie ominie z tych przygotowań:-(, bo wszyscy na mnie chuchają i dmuchają, tym bardziej że ginka przepisała mi otatnio duphaston. A ciąża to przecież nie choroba.

reklama
Moje foty

Pierwsze usg 27 pazdziernika - robione z powodu plamien - brak bicia serca - tylko pecherzyk ciazowy z jasna kropeczka - echem zarodka - 5/6 tydzien

Drugie usg 13 listopada
Fasolka ma 13 mm, pecherzyk ma 37 mm - odpowiada to 8 tyg 2 dni, serce bije

trzecie usg
13 tyg 2 dni
dlugosc od glowki do pupy - 7 cm
waga - 69 g
zdjecie z lotu ptaka - widac oczka i buzke

i z profilu - z oddali

i z bliska

Nowe wątki

reklama
reklama