Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
brzuch mam dość spory,miałam mdłości bardzo uciążliwe ale podjadałam często i mnie troche opusciły ale nie moge mieć pustego żołądka bo mdli mnie na całego
Milkaaa gratulacje! A miałaś jakieś przeczucie co do płci swojego maleństwa? Albo coś wskazywało na to (np. zachcianki, kształt brzuszka) że to będzie dziewczynka?
Naprawdę gratulację, dostałaś wspaniały świąteczny prezent.
Limba, Ty szczęściaro!:-)
Nie dość, że mieszkasz u Beatlesów to jeszcze masz takie warunki ciążowo- porodowe! Może by tak wyemigrować...?![]()

.Nic mi nie smakuje,tylko pic pic i pić no i najlepiej gazowane---choć staram sie jak moge unikać i zamieniac sokami.
) a od rana w poniedziałej gotuje.Niestety totalna ze mnie oferma jezeli chodzi o ciasta więc kupie gotowe
,córka upiecze angielskie babeczki,ciasteczka choinkowe-takie do ozdabiania kolorowym lukrem.Ale barszcz z uszkami będzie,pierogi ruskie,pierogi z kapucha i grzybami,rybka i kapusta z grochem,ryz ze sliwkami i kompocik z suszków.Mniam apetyt mi wraca.
Tak dokładnie tak chyba nasze dzieci będą miały królewskie żołądki nie chcą po prostu byle czego :-)Jola224 widzę, że nie jestem sama w tym wybrzydzaniu:-) ciągle jestem głodna, zjadłabym coś dobrego, ale jak bym sie nie głowiła, to i tak nie wiem co
Już wolałabym mieć typowe zachcianki na sledzie, albo kapustę![]()