reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jola244 ja gotowac umiem ,tylko pieczenie ciast to totalna porażka:zawstydzona/y:.Spapram nawet sypanego placka z jabłkami:szok:.Na szczescie moja 14 letnia córcia ma wręcz talent do pieczenia ciast,rolad,tortów i nie wiem czego jeszcze.Więc ja juz sie nie musze starać.:cool2:Dostałam listę potrzebnych produktów na muffinki(takie babeczki z czekolada,borówkami i rodzinkami)--i pozostaje mi wyjazd do sklepu.Ufff czy w Polsce teraz taki sam cyrk w sklepach??Tu oszalec mozna ,wręcz czuje oddech innych ludzi na plecach,mimo ze wszystkie sklepy od dzisiaj pracuja 24 godziny.

reklama
he he - my wykańczmy właśnie naszed 4-pokojowe mieszkanko... czy też raczej ono wykańcza nas :-)

15.01 mam usg połówkowe - jeszcze nie wiem czy pytać o płeć czy nie...

A my z mężem mamy sposób na duży ruch przed świętami w sklepach. Wstajemy raniutko, ledwo sklepy otworzą, kupujemy co trzeba i wychodzimy jeszcze przed prawdziwym boomem. Co roku sie to sprawdza. Ciekawe czy jutro tez się nam to uda;-)

Limba a to przepraszam za pomyłkę a co do ciast mam to samo ale to nic .
Mamot ja wczoraj poczułam ale nie byłam pewna ale dzis się to było to samo i dzis jestem pewna ze to dzidzia:-)

Mamoot, ale super!!! Ja strasznie czekam na te pierwsze ruchy i wydawało mi się, że to jeszcze cała wieczność... A tu proszę :-) Już nasze forum wchodzi w kolejny etap.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry