reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A mi się wydawało dwa dni temu,że czuje ruchy ale to pewnie jeszcze nie to bo troche za wcześnie:confused:
Ja dzisiaj zjadłam sporą część farszu do pierogów więc tak mnie wzdęło po tej kauście,że sąsiad śmiał się,że widział mnie dwa dni temu i miałam mniejszy brzuch więc jak w takim tempie będe rosła to on nie wie co będzie dalej;-)

Ja Marysię poczułam bardo wcześnie bo w połowie 15 tygodnia - ciekawa jestem jak teraz ta dzidzia się odezwię. Dziś zaczynam 15 tydzień więc zobaczymy. Niby coś tam bulga ale pewności jeszcze nie mam. I faktycznie Mamoot ma rację bo my podwójne mamy wiemy czego się spodziewać. Czekam z wielką niecierpliwością na te ruchy bo to super sprawa. Kurcze najadłam sie własnie bigosu i zaraz chyba umrę,.........

Dziewczynki śliczne macie brzucholki i te małe i te duże.... Kurde ja mam chyba największy buuuu. NIe mam netu w domu i dlatego nie wkleiłam zdjęcia ale obiecuję że na pewno wkleję.,.,.. Tylko się nie przeraźcie....

Limba gratuluje nowego mieszkanka mam nadzieje ze będzie wam sie dobrze w nim mieszkało :).
Iwosz tak remonty wykanczają nas przechodziłam to w lato ale jest warto :))))))

reklama
Z tego co wiem (mam pracę powiązaną z lekarzami i usg) musi być bardzo czułe usg żeby wykazać płeć w tak wczesnej ciązy. Zawsze mi powtarzano ze najpewniejsze są te usg po 18-20 tygodniu. Szczególnie ze własnie wczesnije łatwo pomylic płcie ze względu na ich podobieństwo. Ale skoro wasi lekarze twierdzą na 90 % to tylko pogratulować no i trzynmać kciuki żeby faktcznie sie potwierdziło.
Ja sie nawet nei pytałam teraz bo nie chciałabym wiedziec gdy jest to tak niepewne - Za miesiac w końcówce 18 tygodnia bedę miała wizytę i ginka powiedziała że być moze zobaczymy już płeć. Ale myśle że najpewniejsze będzie usg połówkowe około 22 tygdnia mam zamiar je zrobić ( bo będzie na super sprzecie wiec pewnośc bedzie na pewno największa - no chyba ze dzidzia się schowa)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry