reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczynki wszystkiego naj, naj , naj, wesolutkich świąt , dużo prezentów, zdrowych dzidziulków i lekkiego porodu i dużo, dużo szczęścia :-):-):-):-):-):-):-):-);-)

reklama
Witaj,lasiczka!
Dziewczyny,wczoraj byam na zakupach,przymierzalam bluzke,patrze w lustro....-wyskoczyly mi okropne rozstepy!Wiedzialam,ze wyskocza,ale nie sadzilam,ze tak wczesnie!W dodatku nie na podbrzuszu,tylko w gornej czesci brzucha,ktory mi jednoczesnie urosl.No i dzis musialam znow udac sie na zakupy i zaopatrzylam sie w 3 pary spodni.Zauwazylam,ze robia bardzo fajne ciazowe jeansy-jedne sobie tez zakupilam.
A jak u Was z rozstepami?Pierwsza jestem?

Hej!
jestem tu nowa, termin porodu mam na 15 czerwca :) bardzo jestem szczesliwa :) w lutym biore slub i pewnie bede miala problem z sukienka slubna bo juz mam brzuszek :) pozdrawiam!!!:-)

Dziewczyny! Jak pomyślę, że na następne święta przy choince będzie już mój szkrabek, to aż cieplutko się na sercu robi :-).
Obyśmy wszystkie następne święta spędziły już w większym gronie.

reklama
Zyczę wszystkim spokojnych Świat.:-):-) Za rok nasze rodzinki będa liczniejsze.Niech każda z nas w spokoju i zdrowiu doczeka lekkiego rozwiazania i zdrowiutkiego.pięknego bobasa:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry