reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Magdziarku;
ale się uśmiałam z tą główką :-D:-D
No i pewnie Będziesz jeszcze sama prowadziła swój piękny samochodzik z pieśnią na ustach :-D:-D:-D

Ja prawka nie mam, ale uczylam sie jezdzic panda;))) pozniej takim malym czerwonym czyms bylego, astra rodzicow i golfikiem brata;))) Do dostawczaka rodzicow wogole boje sie wsiadac;))) Jakos sie boje duzego auta, ale mama mowi ze duzym jest duzo lepiej i bezpieczniej;)))

Mój Maluszek nadal mocno kopie. Dziś popukałam sobie w brzuch palcami, tak bezmyślnie, a tu zaraz: łubudubu i brzuszek podskakuje.:-)

Agacinko, podrap Twojego psiaka ode mnie za uchem i niech mu szybko przejdzie.

Ja też mam krechę na brzuchu, ale od niedawna i bladą. W ciąży z Wojtkiem miałam chyba od połowy ciąży i ponad rok było ją widać.

A ja dziś padłam po pracy, brzuszek mi często się twardy robił, położyłam się i obudziłam się dopiero o 22.30. A teraz zamiast spać siedzę na BB.:-p

A wracając do bicia facetów, hmmm... nawet mi przez myśl nigdy nie przeszło....

Magdziarko, Milka, dobrze, ze po wizytach jest ok.
Aniknulko, najważniejsze, że cukrzyca pod kontrolą.

Ja też nie mam teraz czasu na rodzenie, bo jak już pójdę na zwolnienie, to potrzebuję przynajmniej jeden tydzień na przygotowanie mieszkania, takie tam generalne porządki.:-)

Agacina piesek na pewno sie wykuruje, my w zeszlym tyg borykalismy sie z chorubskiem douglasa... dokarmianie, podawanie plynow do pyska strzykawka itp, lezal jak by zaraz mial .... po paru dniach myslelismy ze to juz koniec i nic nie pomoglo a on nas zaskoczyl zaczol sam jesc i jeszcze tego samego dnia uciekl na 3h wylachal sie i jest taki jak dawniej;)))
magdziarko ja uwielbiam cane corso ale niestety mnie na niego nie stac... ale najbardziej upodobalam sobie bull terriery;))) Nawet juz J przekonalam zebysmy wzieli szczeniaczka itp ale sie okazalo ze maluszek mieszka w brzuszku i raczej predko nie bedziemy mieli bo dzidzius itp a ta rasa nie dosc ze droga w utrzymaniu to jeszcze choroby sie czepiaja jeszcze bardziej jak labradorow;(((

Co do krechy (zameczek blyskawiczny;)) to mi jakos zaczyna schodzic, a czytalam gdzies ze taka krecha nawet do roku po ciazy potrafi sie utrzymac;-/

Moja siostra sieraz pytala po co ta krecha sie robi to jej powiedzialam ze to strzaleczka zeby dzidzi wiedzialo ktoredy ma wyjsc;P

reklama
Jakie inne polecacie i czy we wszystkich będę się czuła tak okropnie :sorry2:

Ja polecam Johnson&Johnson Gerber (takie w niebieskim pudełku). U mnie te się najlepiej sprawdziły.

Ja też mam nadzieję, że nie będę długo w szpitalu. Jak rodziłam Wojciaszka to do szpitala dotarłam z 4 cm rozwarcia, po ok. 7 godzinach skurczy w domku. Warto było siedzieć na początku porodu w domu, bo przyjemniej niż w szpitalu.

Do góry