reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dziewczynki pieski śliczności:-D

(Tak w ogóle to pomarudzę - znowu mam mega zgagu bez względu na to co zjem... a do tego jak już coś zjem, to jak mi się odbije to... boję się,że mi to wypadnie... sorry za taką szczerość ale mam takie odczucia)

Joasia przyłączam się do tego:tak:mleko już nie pomaga:no:a tabletek nie chcę brać
W czwartek zapytam ginki co jest dobre na zgagę

Mnie zgaga nie meczy, ale za to mam utrapienie z bolącym gardłem :wściekła/y: boli mnie od wczoraj... ale teraz tak mocno ze sliny przełknąc nie moge :crazy:

Muszę się pochwalić, że do wyprawki szpitalowej po dzisiejszych zakupach zostały mi tylko do kupienia podkłady i majtale :-)

Kupiłam pierwsze w życiu wkładki laktacyjne bella mama i ... porażka. Założyłam na próbę i czułam się jakbym wepchała sobie reklamówkę :baffled: szeleści to, niewygodne, odznacza się pod bielizną i w ogóle brrrrrrr :no:

Jakie inne polecacie i czy we wszystkich będę się czuła tak okropnie :sorry2:

Kasiu;
wiem,że te 2 tygodnie w łóżku to...wieczność... alewierzę,że Dasz radę :-)
Julcia;
ale mnie Wystraszyłaś - wszystko będzie dobrze - tak jak Magdziarek pisała - szpital jest dobrym rozwiązaniem - ja to również doceniłam chociaż na początku był płacz ...
Z całą pewnością Maluszek jeszcze pomieszka w brzuszku. Trzymam mocno kciuki.
Iwoszku;
wypełniaj swoją listę i na porodówkę :-D
Magdziarko;
Cieszę się, że wszystko oki. Tak 3mać :-)
Milka;
u mnie leki dowcipne to norma - chyba wszystkie przerobiłam... Ten ostatni - jak napisała o nim Aniknulka - jajecznica - macmiror - kosztował mnie 50 zł ale gin powiedział, że on super działa.
Aniknulko;
cieszy mnie Twoje opanowanie i spokój... nie od dzisiaj wiadomo, że nerwami nic się nie zdziała a można sobie tylko zaszkodzić

Aniknulko;
ja miałam zgagę na początku ciąży, później spokój i teraz nastąpił powrót zgagi :angry: Masz rację, już dosyć tych leków - czasami czuję się jak apteka :-(

darunia;
woda z solą - na szklankę wody - łyżeczka soli - mi rewelacyjnie pomagała taka płukanka. Nieźle wyżera całe stado dzikich bestii

Joaś gratuluję 7 rocznicy ślubu i życzę kolejnych udanych rocznic:-):-):-)

Milkaa napwno sobie poradzisz. A prawko się przyda:tak::tak::tak:. Ja zdałam za 9 czy 10 razem:szok::szok::szok::szok::szok::szok:, nawet nie pamiętam dokładnie.

Zuzia witaj w naszym czerwcówkowym gronie

Ja po zdaniu prawka uczyłam się jeżdzić Wv polo takim starym dziadziusiem:szok:. Teraz użytkujemy Daewoo Espero i póki co jeżdzi, ale marzy nam się jakiś większy albo kombi albo Van. Ale to może w przyszłym roku, albo i nie. Zobaczymy jak tam z finansami będzie

Martunia;
ja kupiłam baby ono - czy jakoś tak to się pisze - uważam, że są rewelacyjne.
Tych podkładów to raczej nie kupuję ponieważ w szpitalu jest ich pod dostatkiem

napiszcie proszę, czy brać ze sobą podpaski ? w kilku czasopismach czytałam o podpaskach...

reklama
Dziewczynki nie chorować mi tu ;-)

Ja na zgagę nic nie biorę, staram się położyć dosyć wysoko, przełykam często slinę i zasypiam :sorry2:

Mężulek mnie dzisaj pocieszył... Mówię mu, że wydaje mi się, że szybciej urodzę, gdzieś w połowie czerwca, a on na to, że też mu się wydaje, że szybciej, ale na przełomie maja i czerwca :szok:

Do góry