reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Agatko wiem doskonale jak to jest jak mąż siedzi calymi wieczrami w garażu ja mam teraz dokładnie to samo tylko nie głaszcze auta tylko zaczyna szykować motor na zlot motocyklowy i tak samo szlak mnie już trafia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Lorcia ale heca 4,5 cm rozwarcia!!!! To poród pójdzie ci jak spłatka - jak od 5 to w 2 godzny urodziłam. Zazdroszczę. i nie martw się - przecież ciaza już praktycznie donoszona! Podobno jest tak ze jedne dzieci dojrzewają szybciej i moga wyjsć na zewnątrz wczesniej.

Co do opadniecia brzucha to ja słyszałam że u wieloródek podobno brzuch się nie obniża bo dziecko nie wstawia się do kanałau przed rozpoczęciem akcji porodowej.

u mnie bez zmian na razie. Skurcze przpowiadające mam cały czas. brzuch 2 razy na godzinę się lubi postawic. Ciekawe czy to coś sprawia tam na dole. Generalnie dobrze by było jakbym się rozpakowała w okolicach 10 czerwca bo już mi nieco cieżko jest. Bo potem to kiepsko z terminami tak jak wam wspominałam bo albo nie ma mojej mamy albo mężulka.Potem to już chyba tylko lipiec mi zostaje. co też jest możliwe w moim przypadku.....

Ciesze się że u was wszystko dobrze. Podczytuję ten wątek regularnie ale jak wiecie nie bardzo mogę długo siedziec więc nie zawsze mogę odpisać.
Azile gratuluję synka!!!!

Dziewczyny a ja się tak najadłam, że nie mam siły pisać. Juto m jedzie do Warszawki to będę z samotności siedziała na bb bo będę jedną nockę sama...ale siła wyższa a nawet nie siła, co kochanka:szok: - sport dokładnie MMA. Jutro na Torwarze są jaieś zawody i m jedzie i z naszym warszawskim kupmplem idą nawet mają bilety w pierwszym rzędzie. Ja tez mam bilet i nawet lubie sporty walki ale boję się takiej długiej podróży....

Mojego wcale nie ma i nie wiadomo czy na na weckend przyjedzie a o wszelkie pomoce i remonty proszę szwagra dlatego też mam dużo planów a z drugiej strony nie chcę go cały czas wykorzystywac a co do kurzu to od 2 dni mam od tego sprzątania katar - alergia - ble kinol mi zaraz odpadnie

Mój mężulek na szczęście samochodów nie kocha (byleby toto jeździło :-D), za sportem nie przepada, a jego największym konikiem jest muzyka, fotografia i grafika, także mam spokój, tylko czasami muszę włączyć mu jakiś ciekawy film, żeby mnie wieczorem na kompa wpuścił :-D:-D:-D

Ja juz w domku, na wizycie bylo super dzidzia jest zdrowiutka wazy 2500g i sie strasznie wierci;))) Wyniki mam pozytywne;))) Dowiedzialam sie rowniez ze bedziemy mieli CORCIE!!!!!!!! Jestem tak szczesliwa ze nie potrafie tego ogarnac;)))) Tylko tyle ze szyjka prawie calkowicie zgladzona, rozwarcie sie nie powiekrza. Umowilam sie z ginem ze tabletki odstawiam po 22maja i jak23 nie urodze to jeszcze pochodze z brzusiem;)))

Snoopy to gratuluje pomyslnych wieści i córeczki oczywiście :tak::-)

Może mała będzie grzeczna i wyjdzie w odpowiednim momencie ;-):-)

Co do rozdwajania to u nas już jak się zacznie to i poleci. Ciekawa teoria z tym obniżeniem brzucha bo mój jak na razie tez jeszcze nie opadł ale to może i kwestia czasu jeszcze. Ja też w szoku jestem że 4,5 rozwarcia i kurczę siedzi mamuśka i stuka na bb i jeszcze nie rodzi :szok: Ostatnio mnie moja mama dobija bo co nie pójdę do niej to z gałami na wierzchu opatrzy i mówi że mam strasznie duży brzuch

reklama
snoopy12 gratuluje córci :-Dja mam do Buta za tydzień ciekawa jestem co mi powie bo na ostatnich dwóch wizytach to nie za bardzo mnie pocieszyl

Do góry