J
Jola244
Gość
Agatko wiem doskonale jak to jest jak mąż siedzi calymi wieczrami w garażu ja mam teraz dokładnie to samo tylko nie głaszcze auta tylko zaczyna szykować motor na zlot motocyklowy i tak samo szlak mnie już trafia 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

- sport dokładnie MMA. Jutro na Torwarze są jaieś zawody i m jedzie i z naszym warszawskim kupmplem idą nawet mają bilety w pierwszym rzędzie. Ja tez mam bilet i nawet lubie sporty walki ale boję się takiej długiej podróży....
), za sportem nie przepada, a jego największym konikiem jest muzyka, fotografia i grafika, także mam spokój, tylko czasami muszę włączyć mu jakiś ciekawy film, żeby mnie wieczorem na kompa wpuścił 

Ostatnio mnie moja mama dobija bo co nie pójdę do niej to z gałami na wierzchu opatrzy i mówi że mam strasznie duży brzuch
ja mam do Buta za tydzień ciekawa jestem co mi powie bo na ostatnich dwóch wizytach to nie za bardzo mnie pocieszyl