reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Kasieńko , matko kochana mnie to by moj M zakrzyczał na śmierć jaby usłyszał ze po jakichś taboretach skakalam:szok: ale doskonale cie rozumiem że cięzko jest bezczynnie siedziec kiedy zrobic coś trzeba. Sama bym chetnie coś podzialala.Ale szaleńcze kochany łażenie po taboretach to moze sobie odpuść!

Kasia odpuść już sobie te malowanie nie dość, że nie można już się męczyć to jeszcze się nawdychasz uspokuj się kochana zostaw coś dla M:tak:

Dziewczynki moje kochane czy wiecie dlaczego i czy to wogole prawda,ze nie mozna podnosic rak do gory albo dlugo trzymac w gorze ze to ponoc niebezpieczne ciagle mi to powtarzaja czy moze wiecie dlaczego czy moze to jakis zabobon(wieszanie firanek i takie tam):happy:

Snoopy głowa do góry wszystko się ułoży bądź dobrej myśli:tak:

Ula Twój M zdąży zobzczysz boje przywitacie malutką:tak:

Lorcia ja też bym chciała w piątek o 15 lub sobotę o 12 wtedy M z pracy i będzie ok
a tak poza tym to wolę rodzić za dnia są lekarze i więcej ludzi na oddziale niż w nocy, byłabym spokojniejsza:tak:

reklama
Dzięki kochane za wsparcie!!!:-)
Milkaa widzę, że mamy podobny finish... Oby się nam te cholerstwa jak najszybciej skończyły, bo ani antybiotyki, ani problemy z gojeniem mnie nie interesują!:tak:

U mnie termin się waha między 20, a 26 czerwca (różnica pomiędzy om i usg, a moimi obliczeniami).

Do listy życzeń się dołącze tak:
chciałabym, żeby było szybko, mało boleśnie, niech się zacznie nad ranem- będę wyspana i dojedziemy do szpitala przed korkami (mój M wymyślił ostatnio, że kupi koguta na dach samochodu...)

Do góry