Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A u mnie jak zwykle pod górkę :-(
Od kilku dni nie mogłam się załatwić, wszystkie moje sposoby zawiodły, widocznie dziecko tak uciskałojak dzisiaj tylko poczułam, że coś ruszyło, to poleciam na kibelek
no i okazało się, że coś mi z tyłu wyskoczyło :-
zawstydzona/y:
chyba hemoroid :-( nie wiem, nigdy nie miałam, teraz to nie wiem co robić
jutro muszę jeszcze na uczelnię jechać na 4 godziny, jak ja tam wysiedzę
![]()
Aniaw Mieszkalismy razem i nic dobrego z tego nie wyszlo...
trzymam kciuki, żeby było dobrze, musisz wykazać sie kochana dużą mądrością życiową,
maluszek da Tobie duzo energii i siły, będzie dobrze![]()
.
. Poszlam spac od 2 i wstalam po szostej. Maz spi a dzieci gadaja, gadaja, gadaja....Widzisz Joaś to tak jak ja !!!!!!!!!!!!!! Ja też dzisiaj kupiłam aż dwie :-).
Ja poprosze nie za szybko - na tyle bym zdazyla dojechac do szpitala. Mi lekarz kazal jechac do szpitala jak tylko poczuje, ze "cos jest inaczej"... Zebysmy zdazyli, bo moja kumpela dojechala z czwartym dzieckiem do szpitala z glowka miedzy nogami, a miala tylko 2,5km!!! Za bardzo nie zdazyla poczuc, ze rodzi...Do listy życzeń się dołącze tak:
chciałabym, żeby było szybko, mało boleśnie, niech się zacznie nad ranem- będę wyspana i dojedziemy do szpitala przed korkami (mój M wymyślił ostatnio, że kupi koguta na dach samochodu...)