daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Witajcie Laseczki!
PO pierwsze Liliana -zazdroszcze pierogów ruskich bo je uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja dzisiaj bede miała ruchliwy dzien- pranie juz wywiesiłam, zaraz zbieram mojego Ł z łozka bo jeszcze leniu****e ( ma dzisiaj nocke) to musimy wykozystac jego ''wolny dzień'' musze odebrac nowy dowód i prawo jazdy, musze jechac do komisu bo sprzedaje sukienke slubna i musze przedłuzyc czas jej wiszenia
podskoczyc do obie- remont na 99% zaczynamy jutro i musze ze szwagierka jechac na małe spotkanie na które zostałyśmy zaproszone
i jesazcze kilka innych spraw!
Miłego dnia dziewczynki! Odpoczywajcie i leniu****cie!
Mata z nogami do góry!;-)
PO pierwsze Liliana -zazdroszcze pierogów ruskich bo je uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja dzisiaj bede miała ruchliwy dzien- pranie juz wywiesiłam, zaraz zbieram mojego Ł z łozka bo jeszcze leniu****e ( ma dzisiaj nocke) to musimy wykozystac jego ''wolny dzień'' musze odebrac nowy dowód i prawo jazdy, musze jechac do komisu bo sprzedaje sukienke slubna i musze przedłuzyc czas jej wiszenia

podskoczyc do obie- remont na 99% zaczynamy jutro i musze ze szwagierka jechac na małe spotkanie na które zostałyśmy zaproszone
i jesazcze kilka innych spraw!Miłego dnia dziewczynki! Odpoczywajcie i leniu****cie!
Mata z nogami do góry!;-)
Ja co rano wchodzę do przychodni - przez poczekalnię, bo muszę zajrzeć do rejestracji - i po prostu czuję na sobie wzrok wszystkich pacjentów... Odprowadzają mnie wzrokiem, dopóki nie zniknę za drzwiami do biura :-) Czasami wybieram sobie jakąś jedną osobę i też się na nią chwilę gapię, a co mi tam ;-) 
poza tym wydaje mi się, ze ogólnie ludzie gapią się na kobiety w ciąży - z wózkiem to może niekoniecznie tak bardzo, ale na ciężarówkę to strasznie. I to właśnie tak, jak piszecie albo z politowaniem albo z jakąś pogardą ja nie wiem... to co, wiecej niż jedno dziecko to już patologia?? Ufff ulżyło mi, bom trochę wkurzona takim zachowaniem. Ale za to powiem wam coś co was powinno troszkę rozśmieszyć, ja tam osobiście się uśmiałam do łez z osoby, która owy komentarz wygłosiła. Mianowicie - moja teściowa dowiedziała sie od kolezanki z pracy, ze nie powinna sie słowem wypowiadać na temat dzieci - ich pielęgnacji, wychowania etc- bo ona ma TYLKO JEDNO, więc z niej żadna matka i się nie zna.
Pani, która wygłosiła tą tezę, to jest patologia, mąż alkoholik, ona z piatką czy szóstką dzieci, wszytkie te dzieci widać że zaniedbane , same wiecie jak to wygląda. I ona wygłasza dla innych mądre rady... Myślałam że walnę ze śmiechu, bo to nawet płakać się nie chce.