Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale bym im dała popalić
więc tebleteczka i leżenie

na dodatek mój brat zgrał gdzieś zdjęcia z karty i nie wie gdzie a miałam tam swije pierwsze brzuchalki i taka jestem zła, że rozniosłabym chyba cały dom. NIe lubię bałaganu, mam wszystko poukładane w segregatorach - gwarancje, r-ki itp. a M walnie gdzieś a później szuka przez tydzień 
aż strach podchodzić
ale nie łam się, to pewnie wina zmęczenia i tych ostatnich tygodni, tak mi się zdaje. Moje Kochanie też wczoraj zebrało i to za co?? w sumie za nic - spytał, gdzie są skarpetki w tym zamieszaniu. A zebrał, jakby mi co najmniej pół rodziny wymordował. Ehhh chyba wszystkie jesteśmy nadpobudliwe przy końcówce
Ale skoro się wygadałaś i już ci lepiej, to dobrze, maleństwu stres mamusi raczej nie służy
A co do zachowania kierownika, to bardzo sympatycznie, niech mu to szczęście przypełznie jak tak bardzo pragnie
hihi
podziwiam mamusie, króRE mają już dwójkę lub trójkę kolejne w drodze a dają radę z tym wszystkim WIELKIE BRAWA I PODZIW KOCHANE MAMUSIE