Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no i biedny wstał i zmienił, kochane stworzonko. Ciekawe, skąd te nasze chłopy tyle cierpliwości do nas mają, ja nie wiem

ale jakbym miała skurcze, to brzuch by podczas tych bóli chyba twardniał, a ja mam miękki
nic, będę leżeć, czekać i liczyć ;-)Mam jeszcze do Was pytanko - jak się dzielicie domowymi wydatkami z Waszymi M?
Ja na szczęście na koncie mam zwykle tyle, że na ciuchy i buty starcza, więc nadal zachowałam częściową niezależność - a żeby mi Jacek nie marudził, upycham potem zakupki po szafach i po jakimś czasie wmawiam mężowi, że to stare (co wtedy nawet już jakby jest prawdą ;-))
i tak już od 6 lat - jutro mamy 6 rocznicę :-)
My mamy rocznicę ślubu 07.07 i jeśli nasze maleństwo zgodzi się tydzień poczekać, to będzie super niespodzianka!
Ja już przestałam liczyć i dzięki temu się nie nakręcam - co więcej, jak się na tym nie skupiam to jest ich jakby jakoś mniej :-)
Dlatego cieszę się, że chodzę do pracy i że po pracy mam jeszcze sporo "zajęć pozalekcyjnych", bo to pewnie pomaga mi zachować świetne samopoczucie