magdziara
Czerwcowa mama'08
kapcie z napisem ... MARIOTT HOTEL !!!!!

Ale jajca nasz kumpel wrócił ze służbowej podróży na Maltę i przywiózł mi hotelowe kapcie z Hotelu Hilton....to będziemy dwie takie reklamowe dziewczyny!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kapcie z napisem ... MARIOTT HOTEL !!!!!

no to rzeczywiscie mozna powiedzieć "owocna" noc poślubna
zgodnie z jednym z dyplomow
i wole oddać finanse w jego lapki, jestto bezpieczniejsze po za tym on anaprawde sie na tym zna. Ja za to jestem od strony praktycznej czyli wydawania i robienia zakupów. On nie ma do tego glowy. I tak siue uzupelniamy ja wydaje a on kontroluje plynnosc finansowa.
. stoje sobie w koreczku na światlach na skrzyzowanki a że na lekkim wzniesieniu to widok na cala droge jak dluga i szeroka i widze karetka z przeiwka sie przedziera, autka sie pochowaly a ona pedzi i na tym skrzyzowanku skreca w prawo a tam jej babka autem wyjechala ( musiala nie slyszeć sygnalu) kierowca karetki odbil w lewo chcial wyrownac zachaczyl babkowe auto a karetka jak długa runela na bok i sie zaczęła sunąc po jezdni. Oczy to mi z orbit wyszly życie zamarlo na calej drodze. Nie widzialam takiego czegoś w życiu!
tak sobie pomyslalam a jakbym to ja tą karetkąna porodówke jechala ????
Ale jajca nasz kumpel wrócił ze służbowej podróży na Maltę i przywiózł mi hotelowe kapcie z Hotelu Hilton....to będziemy dwie takie reklamowe dziewczyny!!!

głuszku, dokulamy się razem, będzie nam raźniej :-)