reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Aniknulka jak masz mleko czosnek i miod to najlepiej to wypij dzisiaj- mleko gorące pomoze Ci usnąc a czosnek z miodem złagodzą kaszel!

reklama
Ula u mnie taka sama różnica wzrostu, ja mam 165 a M 195 :tak:śmieję się że teraz wyglądamy jak Flip i Flap :-Dhihi on długi i chudy a ja mała i pulchniutka z tym bebzonkiem hihi:-D

u nas to kolorystyczna mieszanka wybuchowa :tak:moj M wysoki brunet z ciemnymi oczami, ja niska blondyna z niebieskimi. Ja nogi z metra cięte grube jak kolumna Zygmunta a u mojego M zgrabne nogi nogi nogi i gdzieś w chmurach cala reszta :-D

Ja juz uciekam dziewczynki spac bo dzien dzisiaj meczacy!
Aniknulka mam nadzieje ze ta mikstura Ci pomoże i jutro bedziesz sie lepiej czuła! Do jutra!

Mata, gratuluję.
My tez poznaliśmy się w wieku 16 lat i to było... 12 lat temu. Od tamtego czasu ciągle razem :-)

Wracając jeszcze do gapienia się na brzuch, to ja jak byłam z Wojciaszkiem to miałam taką śmieszna sytuację. Byłam u kolegi na działce i tam jego mały sąsiad (chyb z 7 lat) patrzył na mnie i patrzył. Byłam w jakimś 37 tyg, więc brzuszek już spory. I w końcu tzw. teatralnym szeptem pyta mojego kolegi: "Sebastian, a dlaczego ta pani tak utyła?". Ale sie wtedy uchachałam. Dzieci sa bezpośrednie i ciekawskie.:-)

reklama
Do góry