reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Limba nie przejmuj sie dzidzius bedzie w sam raz,u mnie jest tez duza roznica przed ciaza moje wymiary to wzrost 165cm i 66kg,a moj R 182cm i 120kg(jest kulturysta) i kazdy mowi,patrzac na niego ze dziecko bedzie duuuuuuuze i mi wspolczuja porodu,tylko ze R urodzil sie 3kg tylko i dlugo byl bardzo chudziutki,takze nie przejmujmy sie tak dzieciaczki nasze beda zdrowe i radosne;-)Urszulko u nas tez taka mieszanka Aniknulko ja mam znajomych i u nich tez jest taka roznica wzrostu wygladaja bardzo fajnie musisz czuc sie bardzo bezpiecznie przy swoim ukochanym i sa plusy mozesz nosic obcasy jakie tylko chcesz i kapelusze tez nie martwiac sie o to,ze bedziesz wyzsza(pewnie mezusiowi siegasz pod paszke)

reklama
hmmm... no ciekawe jak będzie u mnie - ja przed ciążą 63 kg przy wzroście 168cm a Jacol 184 cm z wagą ponad 90 - w zależności ile zje w ciągu dnia :-D:-D:-D

Witam w ten upalny dzionek
dzięki za słowa otuchy... ja już przy niej czasami wysiadam. Dziś dostałam z głowki od niej, oczywiscie nie specjalnie ale aż mi się gwiazdy zaświeciły. jeszcze mnie trafiła w kość policzkową - ciekawe czy siniak wyjdzie. A na polku zrobiła mega wielka kupę w której latała więc wyszła jej z pieluchy wszytskimi bokami pieluchy i musiałam leciec jak najszybciej do domu, zbierać w biegu zabawki z piaskownicy i z obrażoną Marysią ewakuowac się do domu.... Na szcęscie poszła spać a ja sobie w domku wczoraj posprzątałam - mąż nie przyjechał na weekend, moi rodzice cały weekend na zajęciach w innym mieście - mam nadzieję ze jakoś dotrwam do poniedziałku.... ale od wcozraj mam wybitnego nerwa na nią i nie chciałbym żeby moje złe samopoczucie brało górę nad rozsadkiem......

Limba mi isę też wydaję że to chyba raczje upławy. A ze się tak wyrażę - czy to ma jakiś zapach?

Lorcia a ciebie to już by wypadało żeby zebrało bo łazisz tutaj z tym rowarciem i tylko wkurzasz długoszyjkowce :-D:-D:-D. Kurcze wróżę cię poród 2-3 godziny maksymalnie!

Mata a zbożowa albo rozpuszczalna - moze takiej spróbujesz? Inka jest całkiem niezła i Ricorete (czy jakoś tak) tez dobra - z cykorią.

Kasiu a jak półtorej miesiaca? :-(

Marlena Co do imienia Marysia to wszytskiem które znam takie wariatki takze wielce prawdopodone że trafi ci się taka agentka jak moja.

PS. Brzuch mnie boli jak na okres. Kurcze z Marysią nie miałam żadnych takich objawów w 8/9 miesiacu - żadnych pobolewań, zadnych skurczy przepowiadających - ciekawe czy to coś znaczy.... Wiecie co zmieniłam zdanie po dzisiejszej pogodzie. Chce jednak urodzic przed terminem :-D:-D - no chyba ze będzie chlodno a brzuch mi przestane rosnąć.... taki stawiam warunek :laugh2::laugh2::laugh2:

a ja jestem cięższa od mojego chłopa już teraz...

168 i 75 kg przed ciązą. Teraz 92 i wzosru nadal tyle samo....
Mój chłop 178 i 85 kg :( -
genarlnie mój tata mega grubas - wazy 95 kg i ma 178 cm wieć za niedługo przebiję i jego.... bosze straszne to... dobra nie będę się katowac - schudnę po porodzie. Po Marysi wazyłam 70 kg - wkleję parę fot na zamkniętym .... ech złote czasy...

Mata a zbożowa albo rozpuszczalna - moze takiej spróbujesz? Inka jest całkiem niezła i Ricorete (czy jakoś tak) tez dobra - z cykorią.

Ja na ince właśnie jadę ;-):-D czasem mężowi łyka rozpuszczalnej ukradnę :tak:

Mnie też boli brzuch jak na okres, czasem nawet jak w łóżku leżę :sorry2: mam nadzieję, że nie robi mi się rozwarcie:dry:

Mam nadzieję, że z Olkiem Magdziarki wszytko dobrze i że czasem ona nie zostanie w szpitalu rodzić:baffled:

reklama
ta kawa ricore - ma o ile się nie mylę dodatek takiej ,,normalnej'' kawy z kofeiną.
Polecam kawę Caro - dużo delikatniejsza od Inki i nie śmierdzi rybą -- no i bez kofeiny

Do góry