reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
mam nadzieję że z Olkiem wszystko dobrze!!trzymam kciuki!!

głuszku ja coś czuję że z tym rozwarciem to pobrykam sobie-skurcze mam ale jakieś takie beznamiętne:dry: mi się nie spieszy przynajmniej mam siłę jeszcze okiełznać mojego trzyletniego gawniarza;-)
moja siostra ma trzyletnia córeczkę Marysie oj gigantka z niej mała-pomysłów tysiąc i oczy dookoła głowy:-)
Asiu kobitko nie nerwuj się bo złość piękności szkodzi;-):tak:

u mnie chyba będzie burza bo parno jak cholera i nie ma czym oddychac:dry:

reklama
marlena nad ----to mój tez kulturysta,tez Twój zamierza sie zabrac za Twoje ciało po porodzie??:baffled::baffled:Bo mój juz mi zapowiedział specjalny program i diete:szok::szok:

mata-kow,ja prasuje na skraju łozka siedząc i niziutko deska do prasowania.Bo ni cholerki nie wystoje dłuzej niz 10 minut.Pozatym włączam jakąs komedie bo poprostu NIENAWIDZE PRASOWANIA:crazy::crazy::crazy:,a najbardziej koszul mojego męża w rozmiarze namiotu dla trzech osób:angry::angry:

Hej ja mam pytanie co do laktacji, bo wam juz niektorym pojawilo sie mleko a u mnie pustki i nic sie nie zanosi na to ze mogla bym karmic piersia, czy sa jakies szanse ze jeszcze mi sie mleko pojawi??? Boje sie ze bede musiala mala karmic modyfikowanym... a bardzo bardzo bym chciala karmic piersia:-(

Magdziarko trzymam za wask kciuki, mam nadzieje ze z Olkiem jest już dobrze:tak:!!!!!!
A u mnie dzisiaj padał z rana, wiec posprzątałam cały dom. Jakaś furia, ale teraz pobolewa mnie brzuszek tak jak na okres.

Limba ja też mam sporo wydzieliny i myślę ze to sa jakieś tam upławy. Zresztą ja mam je całą ciąże, bez włkładki nie chodzę bo bym miała plamy:-:)baffled:. Nawet śpie z wkładka.

Głuszku życzę cierpliwości, jak trudno wychować bez nerwów te nasze dzieci:nerd:
A co do kawy to ja jedną dziennie wypijam, taką słabą. Czytałam ze tylko do 4 miesiąca może szkodzić, bo przez zbyt duże ilości kawy można poronić. Po tych 4 miesiąch można sobie na jedną słabszę pozwolić. Ja się tylko martwie że jak będę karmić, to nie wiem jak bez kawy wytrzymam.

Lorcia a tobie siły z tym skurczami!!!!!!!!

Zaraz sie dowiem czy to upławy czy cos innego.Sa bezwonne,tylko duzo.Co chwile czuje takie plum--i wkładka mokra.No jade ..do zobaczenia wieczorkiem.

Joasiu, jak tylko Magdziarka się do Ciebie odezwie, to daj nam znać!!!

Martwię się jeszcze o Julię, niedawno była w szpitalu i od 09 maja się nie odzywa... Mam nadzieję, że po prostu odpoczywa.

reklama
Limba,Marlena nad to ja witam w klubie. Mój M też kulturysta, 185cm i chyba 85 kg więc nadal cięższy ode mnie :tak::tak: a po ciąży już mam zapowiedzianą dietkę, ćwiczenia i wszytko inne.... brrrr ja się boję, ja nie chcę :-p chociaż, kto wie... potem będziemy jak te wszystkie z Hollywod, w trzy tygodnie forma sprzed ciąży:-p:-p:-p

Mi bobik ciężki nie grozi, według babskiej części rodzinki jak będzie dziewuszka to max 3500 a jak chłopak to 4000 no może z jakimś haczykiem. Cóż, płakać nie będę że za lekkie :-p

Do góry