Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi tam raptem jakies kropelki z wody na brodawkach sie zrobily kilka razy i nic poza tym, jestem chyba wyrodna matka....:-(
a to "prawdziwe" mleko to ponoć dopiero pojawia się w 3 dniu po porodzie;-)Znam ten ból, Kochanie ma rozmiar kołnierza 45 i też xl albo nawet większe, bo szerokie toto w barkach. Mata, gdzie Ty znalazłaś faceta, co prasuje?? GdzieGdzieGdzie???ewentualnie przyznaj sie, jakie techniki prania mózgu wykorzystałaś
mój by skarpetkę nawet spalił i porobił zagniecenia![]()
więc on chcąc nie chcąc się nauczył
nie zawsze jest idealnie, ale mnie to nie interesuje, jak sobie wyprasuje, tak ma, ale taka bardzo wredna żona nie jestem i jak staję do prasowania, to wszystko prasuję, jego ubrania też ;-)

na razie się nie zrażam i cieszę się że nie muszę spać w staniku albo co chwila prać koszulki:-) więc snoopy głowa do góry:-)
i jakoś nie czuję z tego powodu zażenowania