reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dostałam właśnie smska od Magdziarki

Olek ma podejrzenie wyrostka, czekają na wyniki. Więc Magdziarka będzie w szpitalu do nocy(22). Później może sie odezwie.

Mi tam raptem jakies kropelki z wody na brodawkach sie zrobily kilka razy i nic poza tym, jestem chyba wyrodna matka....:-(

Snoopy u mnie na początku też były kropelki jakby wody, potem robiło się tego coraz więcej, z czasem pojawiła się żółta siara, więc głowa do góry :tak: a to "prawdziwe" mleko to ponoć dopiero pojawia się w 3 dniu po porodzie;-)

Znam ten ból, Kochanie ma rozmiar kołnierza 45 i też xl albo nawet większe, bo szerokie toto w barkach. Mata, gdzie Ty znalazłaś faceta, co prasuje?? GdzieGdzieGdzie???:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ewentualnie przyznaj sie, jakie techniki prania mózgu wykorzystałaś:-p
mój by skarpetkę nawet spalił i porobił zagniecenia:dry:

Mężulek dostał awans i poszedł do biura, no i codziennie nowa koszulka lub bluzka, a że ja kooooooooocham prasować :baffled: więc on chcąc nie chcąc się nauczył :sorry2: nie zawsze jest idealnie, ale mnie to nie interesuje, jak sobie wyprasuje, tak ma, ale taka bardzo wredna żona nie jestem i jak staję do prasowania, to wszystko prasuję, jego ubrania też ;-):-D

ja też korzystam z wkładek bez nich czuję dyskomfort; to chyba taki urok ciąży:sorry2:

limba czekam na wieści!!!

Biedny Olek :-( mam nadzieję, że to fałszywy alarm :tak: u nas ostatnio 13-letnia kuzynka wylądowała w szpitalu z podejrzeniem wyrostka i okazało się, że to jakieś dolegliwości jelitowe i na pewno nie wyrostek, więc może u Olka będzie tak samo :sorry2:

mata współczuję z tym mlekiem w sumie spokojnie mogłabyś stosować już wkładki laktacyjne:sorry2:
ja mam z tym spokój mleko pojawia się jedynie jak nacisnę sutka i to po parę kropelek:sorry2: na razie się nie zrażam i cieszę się że nie muszę spać w staniku albo co chwila prać koszulki:-) więc snoopy głowa do góry:-)

ja też nie cierpię prasować więc mój kochany M sam się obsługuję:tak: i jakoś nie czuję z tego powodu zażenowania:-p

reklama
Ponazekam sobie troche, wypilam kawke pierwszy raz od poczatku ciazy bo tata mi smaku i aromatu narobil, a teraz mi cos siedzi na zoladki i kosci mnie jakos bola, zebra, kregoslupik, miednica i kark... glowa jeszcze zaczyna pobolewac....

Do góry