reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie Dziewczyny:-). Już jestem z powrotem. Goście pojechali:tak::tak::tak:. Ale teraz to mam zaległości do nadrobienia:szok:

Joaś to szybciutko wskakuj do łóżeczka i odpoczywaj jak najwięcej. Dobrze, że masz męża pod ręką i zajął się dziećmi

Iwoszku córcia słodziutka:tak::tak::tak:. Super, że już jesteście w domku. Trochę Ci zazdroszczę, że masz już maleństwo przy sobie i możesz ją tulić w ramionach. No i oczywiście cieszę się, że do nas wróciłaś

Magdziarko super, że już jesteście w domku w komplecie. Uściski dla Olka ode mnie. Jestem pewna, że ta passa minie, bo przecież nie moze być tak, żeby było zawsze pod górkę. trzymam za Was kciuki.

A ja ostatnio mam momenty, że nie czuję, że jestem w ciąży. I dosłownie dotykam brzucha, żeby się upewnić, że jednak brzucho jest. nie wiem czym to est spowodowane:szok:. Pogoda gościom dopisała, ale jakoś nie kwapili się do spacerków, ale nie umęczyłam się z nimi aż tak bardzo.
A jutro idę z młodym do kontroli i dopytać czy może juz iść do przedszkola. Bo jeszcze trochę i dostanę świra przy nim. Dzisiaj wyprowadził mnie z równowagi do tego stopnia, że nawrzeszczałam na niego okrutnie i załapał się na klapsa. Wiem, wiem mało to wychowawcze:-(. Ale tak darł buziunię o nic, że sąsiedzi to chyba myśleli, że katuję dziecko. Ach szkoda gadac..........

A apropos katowania. Widziałam w telewizji i słyszałam radio o dziecku 3,5 letnim które zmarło na skutek pobicia. Mało tego cała tragedia wydarzyła się w moim rodzinnym mieście gdzie do niedawna jeszcze mieszkałam. SZOK jak można...................

reklama
Iwoszku-Bogna jest taka slodziutka!A jakie rzeski!I jak slodko trzyma sie kurczowo swojej Mamy-po raz enty ogromne gratulacje!!!

Agusia;
witaj ponownie i nadrabiaj zaległości :-)

Byłam na chwilę na majówkach a tam zbiorowa panika - wszystkie już chcą rodzić i stosują ludowe metody, które to niby mają przyspieszyć poród. Podobno wiara czyni cuda..

Dziewczyny czy szyjka długa czy zamknięta to nasze maleństwa i tak same zadecydują kiedy chcą wyjść ale biorąc pod uwagę tak słodką koleżankę która już jest na świecie to może będą chciały szybciej do niej dołączyć :-)

Iwoszku śliczna córeczka :-D jakie to musi być wspaniałe uczucie tulić już do piersi takie słodkie maleństwo

Jeszcze troszkę i my kochane będziemy tulić nasze maluszki

Joasia myślę, że Twój organizm się oczyszcza ja też od jakiegoś czasu dosyć często biegam ale u mnie to za wcześnie, ja chcę wytrwać do 25 czerwca i mam nadzieję, ze mi sie uda

Magdziarko bardzo się cieszę, że jesteście już w domku :tak:

hej dziewczyny jak dobrze wrócić i zobaczyć ze nic mnie nie ominęło :-D.
Iwoszku gratuluję prześlicznej córci :tak: jest taka slodziutka.
Magdziarko jak dobrze ze z małym przystojniakiem wszystko dobrze .:-D

i u mnie też szyjka długa i zamknięta ale moj gin powiedział że jak do 11 czerwca nie urodze sama to pomoże mi sie rozwiązać bo zaczynam teracić na wadze i nogi odmawiają posłuszeństwa

reklama
Hmm, moja ginka, mimo, że szyjka mi się skróciła i zaczyna mi się rozwarcie robić, kazała mi przyjść 4 czerwca, więc jeszcze 3 tygodnie mogę być spokojna (mam nadzieję :baffled:)

Do góry