J
Jola244
Gość
z tą spokojnością to jest różnie bądz Marta czujna 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a jak dłużej leżę (a teraz muszę :-() to przekręcenie się na drugi bok jest srasznie bolesne, bo mnie nie tylko biodra bolą, ale i coś mnie w brzuchu kłuje
a wydawałoby się, że jak zrobiłam się bardziej okrągła, to przeturlanie się na drugi bok nie będzie już takie trudne ;-)

jakie Joaś jest to uczucie kucia? czy to jest tak jakby maluszek dotykał ciebie od sodka łapkamiDziewczyny, ledwo dycham... 3 bardzo intensywne dni, niedospane noce i ledwo patrze na oczy.... Pije tylko mleko bo zgage mam przeokrutna...Za co meza am przekochanego i zajal sie dziecmi.. Wlasnie kladzie je spac a ja mam chwilke wolna.... Zaraz musze sie polozyc, bo pomijajac skurcze to straszliwie kluje mnie szyjka. Przechodzi jak leze....

Wilmek dziekuje za odpowiedz tak myslalam ale nie bylam pewna,dziekuje;-)Marlena:-)to ze czujesz ze Cie kopie z boku nie znaczy ze nie jest odwrocona:-)moj maluch ma glowke na dole..plecki z prawej strony, pupa u gory a kopie zawsze z lewej albo wyzej kolankami albo na dole stopkami (chyba ze sie myle;-)) ..podobno w pierwszej ciazy przekreca sie wczesniej (do okolo36tyg najczesciej) a w nastepnych moze czekac nawet do dnia porodu:-) pozdrawiam:-)
![]()