• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
U mnie pogoda ma znaczenie jeśli chodzi o ruchy tylko że u mnie jak jest deszczowo i ospale to moja wyjątkowo bryka i nogami pyka i rączkami po pęcherzu

reklama
Pewnie tak ostatnio jestem strasznie zakręcoan a wczoraj i dziś to chyba dostałam świra bo przestawiałam kwiaty, prałam i ogarniałam w domu, z takim uczuciem że moge nie zdążyć :szok: tylko na co? Już tak mało czasu zostało a nawet jak sprzątnę to za tydzien znów syf i witaj w takim bałaganie maluszka:wściekła/y:

ja wczoraj kupiłam truskawki w lidlu ale nic szczególnego ,dodałam do nich bita smietanę i byłu już trochę leprze ale sam ten zapach ;-)

Pewnie tak ostatnio jestem strasznie zakręcoan a wczoraj i dziś to chyba dostałam świra bo przestawiałam kwiaty, prałam i ogarniałam w domu, z takim uczuciem że moge nie zdążyć :szok: tylko na co? Już tak mało czasu zostało a nawet jak sprzątnę to za tydzien znów syf i witaj w takim bałaganie maluszka:wściekła/y:
kochana spokojnie dasz rade a maluszek na pewno ci wybaczy bałagan :tak: naj ważniejsze nie denerwować się teraz :tak:

Moja mała prawie przez cały dzień spała, ale za to wieczorem musiała się obudzić i przeciągać :baffled: pupa z prawej, stópki z lewej, a główka w szyję :szok: a teraz śpi, uff :-D:-D:-D

Ja mam to samo - dziś wyczyściłam akwarium, jeszcze łóżeczko w piwnicy więc mam trochę spraw , nie mówiąc o kurzu który non stop do wycierania no i pranie , prasowanie , ach ale z drugiej strony jakby człowiek tak już miał wszystko gotowe i wystarczyłoby tylko leżeć i czekać to tez bym fijoła dostała

reklama
truskawki, mmmmmmm, nawet nie mówcie :-D:-D:-D na arbuza też mam chrapkę, ale nie będę mogła sobie na niego pozwolić, bo muszę ograniczać płyny, żebym tak nie puchła :-( ale za to mąż pozwala mi w końcu jeść lody :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry