• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Oj jak ja dawno nie jadłam lodów..................:-( nie dość, ze cukrzyca to jeszcze to nieszczęsne gardło, ale jutro mam KTG więc zapytam lekarza czy może coś poradzić na te gardłowe dolegliwości

reklama
kochana spokojnie dasz rade a maluszek na pewno ci wybaczy bałagan :tak: naj ważniejsze nie denerwować się teraz :tak:

Aniu Jola ma rację, a z drugiej strony co Twój ślubny będzie przez te 2-3 dni w domu robił? Ściereczka, odkurzacz i do roboty :-D mój już zpowiedział, że jak będę w szpitalu to każdy zakamarek wysprząta :tak: dlatego teraz nawet mnie kurz nie rusza ;-) tym bardziej, że ciągke remont w trakcie :baffled: a pomyslec, że gdyby nie studia i absorbująca praca, dawno byłoby juz po :sorry2:

Dzięki dziewczynki za wsparcie:tak::-D:tak: lepiej jest się wygadać Wy zawsze zrozumiecie a ze mnie to się śmieją i tylko dokuczają w domu:-(:wściekła/y::-( że mam humory i przejdzie to na małego:-(:wściekła/y::-(

No i teraz czerwcówki wysyłają mężów do tesco po arbuzy, lody i truskawki :-D:-D:-D
(żeby to bliżej mnie takie całodobowe sklepy były, to mężulek by ganiał, a tak szkoda mi go wysyłać kilkanaście km od domu :sorry2:)

kurde to w Krakowie upłał i duchota niesamowita.....
mój zawsze w miare spokojny raczej pogoda nie ma na niego wpływy - za to to co zjem to ma!!!! po czekaoladzie szaleństwo!!

Tak z innej beczki dzisiaj z Ł robilismy zakupy związane z remontem :-) i kolor farby do pokoju maluszkowego to wrzos z niebieskim (2 sciany takie i 2 takie ) bedzie zimny pokoj ale to dobrze bo u nas w domu jest gorąco, z koleji do duzego pokoju tak jak napisałam na innym wątku kupilismy indiańskie lato- bardzo ładny kolor :tak: I kupiliśmy juz karnisze tez bardzo ładne i lampy jedną do nas a drugą do pokoju maluszkowego :-D taka słodka Ł bardzo był za tą lampą :-D:-D:-D jak juz skończymy remont to wstawie fotki :tak: przez te zakupy mam nogi jak słoń-takie spucnięte... zaraz ide sie położyc- bo jutro od 8 przychodzą robotnicy ;-) w koncu :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Iwosz malutka jest słodka.
Ja sie melduje ze dalej zyje. Coraz gorzej ze mna. Skurcze mam dosc czesto. Sa raz bolesne raz mniej. no i te nieszczesne nogi ktore puchna i bola jak nie wiem co.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry