azile29
Czerwcowa mama'08
Witam wszystkie mamusie o poranku!!!!!!
Jeden dzień przerwy a czytania
, macie niezłą smykałkę do pisania
.
Magdziarko świetnie , ze już jesteś, teraz to tylko lepiej musi być. Widzę że wczoraj odpoczywałaś:-).
Iwosz masz słodka i piękną córeczkę!!!!!!!!!!!
Joaś odpoczywaj i trzymaj sie, już nie długo będziemy miała dzidzie przy sobie.
A ja czuje sie dość dziwnie. łóżko niestety przestało być moim ulubionym miejscem. :-(Jak sie położe to strasznie bolą mnie pachwiny i dół brzucha, przewracanie jest okropne
. A kręgosłup już ma doć ciągłego lerzenia na bolu. Tak już bym polerzała sobie na brzuszku
. Ach ach ach , ale juz nie długo. Cały czas mam bóle jak na miesiączke i brzuch twardy jak kamień i to szczególnie w nocy
.
Jeden dzień przerwy a czytania
, macie niezłą smykałkę do pisania
.Magdziarko świetnie , ze już jesteś, teraz to tylko lepiej musi być. Widzę że wczoraj odpoczywałaś:-).
Iwosz masz słodka i piękną córeczkę!!!!!!!!!!!
Joaś odpoczywaj i trzymaj sie, już nie długo będziemy miała dzidzie przy sobie.
A ja czuje sie dość dziwnie. łóżko niestety przestało być moim ulubionym miejscem. :-(Jak sie położe to strasznie bolą mnie pachwiny i dół brzucha, przewracanie jest okropne

. A kręgosłup już ma doć ciągłego lerzenia na bolu. Tak już bym polerzała sobie na brzuszku
. Ach ach ach , ale juz nie długo. Cały czas mam bóle jak na miesiączke i brzuch twardy jak kamień i to szczególnie w nocy
.
Witajcie kochane - nie było mnie przez weekenda, troszkę sobie odpoczęłam.Przyznam, ze martwię się o swoje samopoczucie, przez cały weekend mialam potworne skurcze.