• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam wszystkie mamusie o poranku!!!!!!

Jeden dzień przerwy a czytania :szok:, macie niezłą smykałkę do pisania:tak:.
Magdziarko świetnie , ze już jesteś, teraz to tylko lepiej musi być. Widzę że wczoraj odpoczywałaś:-).

Iwosz masz słodka i piękną córeczkę!!!!!!!!!!!

Joaś odpoczywaj i trzymaj sie, już nie długo będziemy miała dzidzie przy sobie.

A ja czuje sie dość dziwnie. łóżko niestety przestało być moim ulubionym miejscem. :-(Jak sie położe to strasznie bolą mnie pachwiny i dół brzucha, przewracanie jest okropne:szok::crazy:. A kręgosłup już ma doć ciągłego lerzenia na bolu. Tak już bym polerzała sobie na brzuszku:-p. Ach ach ach , ale juz nie długo. Cały czas mam bóle jak na miesiączke i brzuch twardy jak kamień i to szczególnie w nocy:baffled:.

reklama
:-DWitajcie kochane - nie było mnie przez weekenda, troszkę sobie odpoczęłam.Przyznam, ze martwię się o swoje samopoczucie, przez cały weekend mialam potworne skurcze.
Szykuje sie do lekarza, dzisiaj ostatnia wizyta, ktg, usg itd - dostanę pewnie juz skierowanie do szpitala( na cesarkę ) więc już czuje jak się zblizam ku koncowi tej długiej drogi :tak:

Iwoszku - masz śliczną córcię!!! Mała księżniczka!!!

:rofl2:Pozdrawiam Was serdecznie - relacje z wizyty opiszę wieczorkiem jak wrócę - Papa

dzień dobry mamusie:happy::happy:mysle że wszystkie jeszcze w dwupaku:tak::tak:
Aniknulka, trzymam kciuki za ktg żeby było dobre:tak:
widzę moje drogie że każda za nas ma coraz więcej objawów porodowych:tak::tak:
a ja się dowiedziałam że mogę zdawać egzamin państwowy po stażu nie kończąc jego, termin jest między 1 a 15 września, chyba siąde przez te trzy tyg do porodu i pouczę się, bo z dwójką dzieci to bedzie meksyk, a to jednak baaaaardzo obszerny materiał:szok::szok::szok:

Mój to mi raczej nie posprząta o nawet nie wiem czy się wyrwie do mnie na poród ale co tam mam jest blisko poza tym przez pierwsze dni to się raczej leży a nie przyjmuje gości :-)

Magdziarko - super, że nasze trzymanie kciuków przyniosło efekt ;-) Teraz nikt nie odważy się kwesionować nadprzyrodzonych mocy Czerwcowych Mam! Buziaki dla całej Twojej Rodzinki - odpoczywajcie :-)

Niech moc będzie z Wami!!!!!!!!!!!!!!!!

Magdziarko . Widzę że wczoraj odpoczywałaś:-).

Cały czas mam bóle jak na miesiączke i brzuch twardy jak kamień i to szczególnie w nocy:baffled:.

Azile przewalałam się pół dnia w łóżku potem zakupy, które mieliśmy zrobić w sobotę:-Di usnęłam chyba ok 21.

Ale miałam to co Ty ...obudziłam się z twardym brzucholem i taa:szok:kimi bólami jak na miesiączkę...z przerwami - skurczyki były po ok 20 sekund potem puszczało i znowu tak z 8 razy...ale do wytrzymania.

Dobrze..czas na śniadanko. Olek został dzisiaj ze mną bo chcę mu dietkę utrzymac, a w zerówce wiadomo, co dostaną. Mam dzisiaj ambitne plany. Pranie już się kotłuje, w tym pokrycie od Olka fotelika. Potem foteliki poznoszę do auta. Muszę bagażnik opróżnić - bo inaczej wózek mi nie wejdzie..mam tam sajgon( płyny do spryskiwaczy , oleje itp - wszystko pójdzie do piwnicy) .Mam tez zamiar sprzątnąć tzw. wózkownię. Czekam też na szafeczkę. No i jak to wszystko zrobię - to moge iść rodzić hiiiiiii.

Miłego poranka!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry