Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja w pierwszej ciazy zajmowalam sie remontem - wykonczeniem pierwszego mieszkania.... A potem juz mialam tylko zasuw... Nie zdazylam odpoczac... wprowadzilismy sie 1 pazdziernika a 5tego bylam juz w szpitalu...No tak , każda mamusia ma jeszcze jakieś plany , jakieś prace do wykonania przed porodem ale to dobrze bo ja w pierwszej ciąży siedziałam z mężem i oglądaliśmy filmy i każdy dzionek dłużył się jak cholera a tak człowiek jest zajęty i tak często nie myśli :-)

To zalezy od szpitala.... Na Zelaznej w Warszawie- klapki lub inne obuwie i wygodne ciuchy, kanapki lub cos innego do jedzania, aparat fot, kamere (tak jest na stronie www)Dziewczyny chciałam wrócić do tematu torby szpitalnej, czy musimy zapakować do niej coś dla męża, który rodzi z nami? Klapki - bo przecież nie będzie pół dnia( albo i dłużej) siedział w butach z ochraniaczami, a reszta ubrań normalna czy dają szpitalny fartuch, no jestem zielona![]()

Asiowo, mialam tak z Marcinem.... Jak jechalam do szpitala mialam 165/117 i drgawki... Ale nie martw sie. Pij melise ona wycisza i wplywa na stabilizacje cisnienia. To gorne czyli 144 to bardziej emocjonalne a te dolne, nie jest takie wysokie, bo dopiero "90" jest niepokojace. Trzymaj sie, relaksuj i .... nie mierz za czesto, bo sie "nakrecisz"witam dOd rana mam wysokie ciśnienie i juz nie chce spaść dzis 144/87... i strasznie mi słabo i niedobrze, a jak się pocę... ehhh:/ Lewa pachwina tak boli, ze nogi dzwignąć nie umiem... Ja już wysiadam:/ Miłego dzionka zycze!