• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja też w domu będę robiła. Mieszkamy z mężem i moim ojcem. Ojciec jest właścicielem połowy domu, a druga połowa mamy (są po rozwodzie). Jesteśmy niecały rok po ślubie, wcześniej było 5 lat studiów i jeszcze niczego się nie dorobiliśmy i nie stać na na przyjęcia ani w restauracji na 60 osób ani w domu. Zresztą nawet jakby było stać nas, to ja nie jestem zwolenniczką spendów rodzinnych.:crazy:
Zaprosimy najbliższą rodzinę ok 15 osób a reszta niech się gniewa, trudno.

reklama
lorcia, nie stresuj sie, trzylatki jed co im podpadnie... przerabiam to w kolko... ja mam dosc wogole gotowania, prania, sprzatania... chce tylko odpoczywac a to nierealne....

IWOSZKU GRATULACJE ŚLICZNEJ CÓRECZKI!!!! MALEŃKA JEST CUDNA :-):-):-)

Ja dzisiaj też się lenie, pogoda pod psem, ale ja się ciesze że nie ma upału, troche opuchlizna mi zeszła zwłaszcza z nóg więc od razu lepiej się czuje :tak: dziś wizyta u gina, ciekawe co mi powie na to moje puchnięcie, waga w ciągu 10 dni podskoczyła mi o 4 kg :szok: dzisiaj już widze że tylko o 2,5 kg więc chyba ta zatrzymana woda w organizmie mi schodzi... do tego w moczu wyszedł mi aceton :szok: kurcze już jestem zmęczona tą ciążą...szyjka kłuje momentami jak szalona, spojenie łonowe boli... jak babulina 90-letnia normalnie...

ja również nie jestem zwolenniczką dużych imprez choć nie przeszkadza mi na takie chodzić jako gość:-D
o chrzcinach nie myślę:sorry2: raz że nie mam jeszcze rodziców chrzestnych; dwa nie mam z M ślubu kościelnego i na pewno będę miała kłopot z ochrzczeniem małego:baffled:

Lorciu;
my nie mamy żadnego ślubu... Jak był u nas ksiądz po kolędzie to chciał nam zrobić ślub kościelny razem z chrzcinami - ja na Jacka a on na mnie... no i powiedziałam ,że Jacek jest po rozwodzie :-D:-D:-D
Ksiądz się trochę zagalopował i może teraz głupio jemu będzie się z tego wykręcić :-D:-D:-D

ja bym chciała aby goście (z wyjątkiem Rodziców i teściów) zaczęli odwiedzać nas po około miesiącu - szczególnie małe dzieci...

Aj, Was zostawić na jeden dzień i tyle nadrukowałyście... nie doczytam w życiu :sorry2:
Dzień dobry w ogóle brzuchaczki:-)

Po raz - Iwoszku, wielkie gratulacje, córcia prześliczna:-):-) napatrzeć się nie nie można:-):-)

po dwa -jak mozecie tak o tych lodach, truskawkach i innych pysznościach?? weźcie nie róbcie smaka, bo jak Was teraz czytam, to aż mam ochotę chłopa do sklepu wygnać:-p

co do marnej pogody - u mnie leje i to tak konkret chyba 2 dzień pod rząd:dry: z jednej strony fajnie tak po tych upałach ostatnich ale z drugiej to tutaj tak łatwo o jakieś podtopienia że strach :dry: mi zamiast ciśnienia świruje tętno, cały czas w okolicy 100:dry:i nie mogę sobie miejsca znaleźć. Mama się śmieje, że chodzę jak taki chory psiak, co tylko sobie miejsca szuka żeby tam się pomęczyć:dry: idę sie gdzieś zwinąć w kulkę może jakiś film znajdę ciekawy

ja nie robię chrzcin w tym roku - w rodzinie już larum - szczególnie teściowa pewnie padnie na zawał ale kto to zorganizuje? Ja mam na głowe cały dom, Marysię potem niemowlaka - i nie będę miała się jak zająć chrzinami. Dla nie pamietających - mąż pracuje w innym mieście.....

Dzień dobry wszystkim Mamusiom. Jestem nowym nabytkiem, ale obiecałam trochę pisać :-). Nocka minęła mi spokojnie ( zero wstawania ), ale czas zetknąć się z rzeczywistością. Szybkie, bezcukrowe śniadanko i wypad w miasto po ostatnie sprawunki. Potem jeszcze czeka mnie ostatnie pranie dzidziusiowych ciuszków i chyba wszystko będzie gotowe. Pozdrawiam wszystkie ranne ptaszki i życzę miłego dnia. Dobrze, że nie ma upałów bo już wariowałam.

reklama
Dzień Dobry;
a ja dzisiaj spać nie mogłam :angry: nie mogę sobie w nocy miejsca znaleźć... teraz leżę na lewym boku i czuję,że mi kręgosłup odpadnie :-( Chyba zaczne spać na stojąco.

Aniu;
kłujki to u mnie już norma - myślę,że trafnie opisała je Joaś

Poza tym pogoda super - z tym,że troszeczkę zimno :-) Dobrze,że już 19 maja i tym samym kolejny dzień do przodu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry