• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A mój mały dziś jakiś spokojniejszy, zaczęłam sie nawet denerwować bo był zbyt spokojny (a ma być 10 ruchów na godzinę) ale może to przez pogodę dziś taki ospały?

Kochana, Ty się tak nie nakręcaj tymi 10 ruchami na godzinę.
Tak jak mi to zarówno lekarz jak i położna mówi - trzeba obserwować intuicyjnie a nie liczyć za wszelką cenę. Czasami są bardziej aktywne, a czasami mniej - tak jak my zresztą:tak:

Każda Dzidzia ma inny temperament.

My z M też mamy tylko ślub cywilny:sorry2: do kościelnego może przymierzymy sie za rok w czerwcu. A chrzciny chcemy zrobic jeszcze w lipcu zanim moj M wróci do Anglii. Z księdzem nie bedzie problemu wmoim kościele nie robil nigdy problemow a z resztą Lubin to misto kopalni kościołow i stacji benzynowych:-D napewno jakiś bezproblemowy ksiądz się znajdzie:-D

azile;
i u Ciebie zaświeci słońce :-) ja wczoraj cały dzień spędziłam w łóżku ponieważ pogoda była do d..y - tak więc wiem co Masz na myśli...Poza tym ta upierdliwa sraczka... Dobrze,że mamy to forum i osoby, które nas rozumieją :-)

Wiesz, ja czasmi także łapię jakąś dolinę... Poza tym to czekanie... Dzisiaj zachciało mi się kiłbachy z grilla i już na samą myśl się uśmiecham :-)

...poza tym Dałaś radę przy 2 małych Słodziaków to i z 3 sobie Poradzisz - będzie dobrze Kochana :-)

Ja próbuję zasnąć ale sie nie da . Jak się tylko położę to zaraz oddychać mi ciężko i weź tu się odpręż człowieku . Może uda mi się na drugim boczku .
Lilianka trzymaj się dzielnie , będzie ok .
Ja na dziś kupiłam pizzę bo mała chciała a ja mam obiad z głowy :-)

reklama
Ula pozazdrościć tylko:tak:
U mnie niestety nie jest tak łatwo:-( szybciej ochrzczą dzidzie samotnej mamy lub pary z konkubinatu niż małżeństwu z cywilnym:baffled: o kościelnym z M nie myślimy ponieważ chcielibyśmy zrobić to dla siebie i z własnej nie przymuszonej woli w odpowiednim dla nas czasie a nie z woli księdza:no:

no nic na razie o tym nie myślę najpierw poród a później reszta spraw:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry