• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Lorcia my też nie mamy ślubu kościelnego tylko sam cywilny ;-) ale plan mamy taki że chyba zrobimy kościelny razem z chrzcinami:-D zwłaszcza że ślubu będzie nam udzielał "nasz" Ksiądz (przyjaciel i prawieże członek rodziny) więc ze chrzcinami nie powinno być problemu :tak: a że kościelny od ponad roku mamy zaklepany (sala i kościół) na 11 października to malutka będzie miała jakieś pół roczku więc taki akurat wiek na chrzciny:tak:

reklama
Joanno a tobie to już malutko zostało do porodu. Ja też tak chcem.

Dorcia fajnie ze nocka minęła spokojnie, oby i dzionek był taki

Myszka ja tętni też mam wysokie ale juz od jakiegoś czasu, wiec sie zdążyłam przyzwyczaić. I juz mnie nie nosi.

A ja zamiast spać to przeglądam książkę kuchrska i szukam pomysłów.

Dziewczynki wracam od lekarza, nie mam dobrych wiesci, moja córcia ma nie miarowe tętno, wiec jade juz do szpitala, powodem moze byc zacisniecie pępowiny:-(.
Trzymajcie sie ciepło, dam znac jak wróce, gdybym urodziła wczesniej tez dam znac. Papa

A wy tak o tych chrzcianch mówicie i mówicie. I ja z tego wszystkiego zaczęłam robić listę potraw i zaczynam się zastanawiać ,jak ja to wszystko zrobię.:tak::-D:tak:. Jednak dopada mnie syndrom wicia gniazda i wydaje mi sie że wszystko dam radę.:-D

Dziewczynki wracam od lekarza, nie mam dobrych wiesci, moja córcia ma nie miarowe tętno, wiec jade juz do szpitala, powodem moze byc zacisniecie pępowiny:-(.
Trzymajcie sie ciepło, dam znac jak wróce, gdybym urodziła wczesniej tez dam znac. Papa
:szok::szok::szok::szok:
Trzymaj sie dzielnie, moze to tylko niepotrzebny alarm. Trzymam za was kciuki i pisz jak tylko bedziesz mogła.:blink:

Lilianka;
wszystko będzie ok. Najważniejsze,że lekarz jest świadomy sytuacji. Trzymaj się ciepło i daj znać jak Będziesz mogła.

Agacinka;
dziękuję za info.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry