Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymaj sie Lilianko! Czekamy na wiesci! Moja Karolka tez tak miala rodzilam normalnie tylko odpepnianie mialam w kroczu.....Dziewczynki wracam od lekarza, nie mam dobrych wiesci, moja córcia ma nie miarowe tętno, wiec jade juz do szpitala, powodem moze byc zacisniecie pępowiny:-(.
Trzymajcie sie ciepło, dam znac jak wróce, gdybym urodziła wczesniej tez dam znac. Papa

Kurde - ja juz nie pamietam jak to jest....Ale narazie nic sie ze mna takiego nei dziejeNo właśnie jest z tym problem, ostatnio nic mi nie smakuje :-(. Ale robiłam wczoraj roladki schabowe w sosie cebulowym i rodzinka sie zajadał aż tak ze dzisiaj nic nie zostało. Dzisiaj mam polędwiczki wieprzowe w sosie koperkowym. A ksiązke kuchrską przeglądałam bo szykuje jadłospis na chrzciny:-)Azile, a co dobrego gotujesz?? Podziel się troszkę![]()
Joanno:-):-)
Ty to wiesz jak pocieszyć. A fajnie mieć takie forum. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i nie Myśl inaczj

,moja siostra z mężem i bratowa-bo szwagier na miejscu.
.Zrobie pare grilli,wygonie na plaże i na zwiedzanie miasta wsadze ich w żółtą łódz--jakos przeżyje.