• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Iwoszku - jeszcze raz gratuluje

Joas - jakos mysle ciagle ze ja mam jeszcze czas
Wypralam dzidziowe ubranka - ale leza bezpansko - wiec pranie ponowne mnie czeka
z rzeczy ktore jeszcze musze zrobic:
- przyniesc stelza wozka i go "odkurzyc"
- przyniesc zlozona gondolke i wrzucic ja do pralki wraz z poszyciem fotelika
-wyprasowac materialowa czesc kolyski
-kupic kosmetyki dzidziowe
- kupic apteczne rzeczy
- zadzwonic do poloznej i umowic sie na spotkanie i takie tam

kurde - jak ja mam jeszcze duzo do zrobienia
a za 2 tyg moja Olga bedzie w terminie

a ja zamiast to wszystko robic - wisze na telefonie i wlasnie zamowilam piec, kaloryfery i drewno na podbitke.....wynegocjowalam pare setek z tego wszystkiego...i to chyba mnie bardziej absorbuje:zawstydzona/y:

reklama
Myszka1125---trzymaj sie,tesciowe potrafia wykonczyc.Moja w sobote przez telefon rzuciła tekstem-Powinniscie wracac do Polski bo za tą granica to jestescie daleko od Boga i Koscioła.Alez sie jej dostało od męża.:-):-):-)

A kobita w zyciu Biblii nie przeczytala:crazy:.Typowy nawiedzony i niereformowalny moherek.

Ja chrzcze bobasy bo ...CHCĘ.A nie bo jakas zmora mi kaze.

Jak nie chcesz to tylko Twoja sprawa--- Kiedy ludzie nauczą sie wkoncu szanowac poglady innych????

Limba, coś czuję, że niedoczekanie nasze - może za parę setek lat się nauczą, ale chyba nie za naszego życia. A tekst przez telefon - no jakbym własną słyszała.

Azile, cieszę się że się pośmiałaś, na zdrowie. Teraz tylko muszę wymyślić czym, żeby potem nie doszli kto i czym ja otruł - ja nie chce iść siedzieć :-):-)

ooo matko, właśnie spojrzałam na mój suwaczek - TYLKO 18 dni:szok::szok::szok: ja nie chcę, ja sie boję buuuuuuu:szok::szok:

O matko !!!! ile tu sie dzieje.

Dziewczynki wracam od lekarza, nie mam dobrych wiesci, moja córcia ma nie miarowe tętno, wiec jade juz do szpitala, powodem moze byc zacisniecie pępowiny:-(.
Trzymajcie sie ciepło, dam znac jak wróce, gdybym urodziła wczesniej tez dam znac. Papa

Lilianko - mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, w zasadzie nie przyjmuję innej opcji i trzymam kciuki

ja juz mam dość tego gotowania i wymyślania. Poproszę o jakegoś kucharza.

Azile - z gotowaniem mam dokładnie to samo. Nie chce mi się i nawet nie wiem co by mi się chciało............dzisiaj nie będzie nic specjalnego -pulpeciki ze względu na dietkę Olka.
... ja mam dosc wogole gotowania, prania, sprzatania... chce tylko odpoczywac a to nierealne....
Joaś - ja też mam dość prania , sprzątania itp...w zasadzie od rana zdązyłam to wszystko zrobić- łącznie z wózkownią . Zostało mi odkurzyć no ale cóż chciał nie chciał trzeba bo nik za mnie nie zrobi ..a szkoda

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry