Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Kasia i Joaś to ja dowas też dołączam z tym spaniem. Siedze i zasypiam, tylko jak pomyślę , ze brzuch będzie mnie znowu bolał jak sie legnę ........... to troszkę mi jest nie swojo. Ale kłade sie i dzisiaj wyleguje.

Dzień Dobry;
a ja dzisiaj spać nie mogłamnie mogę sobie w nocy miejsca znaleźć... teraz leżę na lewym boku i czuję,że mi kręgosłup odpadnie :-( Chyba zaczne spać na stojąco.

Dziewczynki wracam od lekarza, nie mam dobrych wiesci, moja córcia ma nie miarowe tętno, wiec jade juz do szpitala, powodem moze byc zacisniecie pępowiny:-(.
Trzymajcie sie ciepło, dam znac jak wróce, gdybym urodziła wczesniej tez dam znac. Papa

Niby wg suwaczka mam jeszcze 41 dni, ale mam świadomość, że to może być i mniej niż 30 
mam dużo leżeć i nie forsować się, żeby rozwarcie mi się nie powiększałoNo wlasnie, posciel jeszcze, bo ta po starszych sie nie nadaje a w dodatku Bartek jeszcze jej uzywa....Pościel maluszka już częściowo wyprana i schnie.
u mnie na bank mniej niz suwaczku- jak nie urodze do 18.06 to bedzie prowokacja... czyli mam 7 dni mniej niz na suwaczku napewno...Niby wg suwaczka mam jeszcze 41 dni, ale mam świadomość, że to może być i mniej niż 30

do dzieci chorych. Pani doktor przyjmowała na zmianę dzieci zdrowe z chorymi. Koszmar. Niby Kacper zdrowy, ale dobrze by było jakb posiedział kilka dni w domku. więc chyba trzeba tak zrobić. 
Jak sobie przypomne to jeszcze mną wzdryga ze złości.