• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzieki dziewczyny za wsparcie i miłe słowa.
Wypiłam mocna herbate,zjadłam ulubiony ryż z owocami i odrazu mi lepiej.
Moja córunia najstarsza pojechała na 4 dni do Szkocjii i jak jej powiedziałam ze chyba mama rodzi to zakazała mi kategorycznie;-).Powiedziała ze pozwala jak wróci..bo kto ładnie wysprzata dom,powiesi balony???Przeciez tata z wujkiem to umra z głodu i bedzie bałagan jak dzidzius wróci:-).Kochane dziecko,no i nie mam wyjscia,musze poczekac:happy:

reklama
:szok: wyłączy komputer na kilka godzin i człowiek malo zawału nie dostaje od nawalu informcji!!!!
Limba ciesze się że masz się lepiej!!!!
To ciśnienie i mnie zabija wczoraj w nocy milalam taka migrene ze myslałam ze po ścianach zaczne z bólu chodzić! :baffled: mam nadzieje ze dzisiejszą noc prześpie anie przecierpie!

u nas i ślub cywilny był i chcrzciny będa w bardzo malym gronie. Po cywilnym zrobiliśmy przyjęcie na 10 os z nami włącznie a chrzciny to może o 6 os wieksze bedzie! Niestety u mnie w domu od pazdziernika żałobawiec nie wypada wielkich imprez robić. Można powiedzieć ze u nas jeden umiera żeby drugie mogło sie urodzić. :sorry2:

Bardzo mi się spodobało stwierdzenie Mamoot. Zawsze do dwa palce mniej do pełnego rozwarcia:-DJutro mam wizytę u ginekologa( ostatnią) mam nadzieję, że już też kuśtykam z małym rozwarciem:tak:

reklama
Ja też jutro lecę na wizytkę... okaże się czy już wyląduje w szpitalu...
Tak dzis rozmawialiśmy sobie z mężem, że przy tym moim ciśnieniu chyba bezpieczniej byłoby gdyby mnie wzieli do tego szpitala, bo tak sama w domku, słaba... jeszcze bym przytomność straciła albo coś... zobaczymy, aż jetem ciekawa co mi ginka powie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry