Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie śpię oglądałam tasiemca m jak....a potem Szymon show, ale na discovery czy tam innym kanale zaczął się program o sportach walki - oddałam pilota mężowi i przyszłam do komputerka. Magda u mnie tak samo ogladalam to co Ty,a teraz ja na BB a moj R oglada Euro Sport(Fight Club)ah z tymi facetami;-)
mam nadzieję że wszystkie macie się dobrze a to jedynie wyciszenie przed porodem
oby tak dalej a wyrobisz się ze wszystkim

. Ciekawe, na którą z nas przyjdzie teraz kolej????????????? Ja to już bym chciała i to nie dlatego, że ciężko tylko to czekanie na końcówce. Zastanawiam się kiedy się zacznie. No ale natury się nie przeskoczy, więc pozostaje uzbroić się w cierpliwość.Magdeziarko moglabys mi podrzucic tych truskawek.

Magda u mnie tak samo ogladalam to co Ty,a teraz ja na BB a moj R oglada Euro Sport(Fight Club)ah z tymi facetami;-)
czy Twój R jest fanem boksu i MMA..bo ja mam w domu takiego fana co nawet jeździ na gale oglądać walki na zywo. Duży chłopiec - Piotrus Pan.
Podrzucę tylko chyba musze priorytetem bo normalnie przy byle jakiej pracy poczty to dojdzie dżem truskawkowy![]()

)