Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Sorki za te wywody ale jestem rozgoryczona naszą Służbą Zdrowia i muszę się komuś wyżalić

mój jest taki sam, a nawet gorszy ;-)
wczoraj się w sklepie prawie zagotowałam, bo pojechaliśmy po ostatnie zakupy do kuchni, idziemy po zlew, który wcześniej już upatrzyłam i pokazywałam mężowi, a on mi wyskakuje, że myślał o innym i tego teraz nie zamontujemy
po moich wyjaśnieniach okazało się, że jednak da radę go zamontować
i ciągle tak jest, myślę, planuję, mówię, a jak przychodzi do robienia, to zawsze jest na nie 
No wlasnie Mataz roznych powodow oranizacyjnych nie moga zostac w tym ukladzie... My od wrzesnia mieszkamy "remontowo". A od najblizszego wrzesnia Marcin idzie do zerowki. To sa juz "powazniejsze" sprawy.Joaś zdążysz ze wszystkim, nie martw się, a nic wielkiego się chyba nie stanie jak dzieciaczki trochę dłużej pozostaną w starym układzie pokojowo-meblowym![]()
Chyba kazda z nas ma - jeden w mniejszym, a inny w wiekszym stopniu jest "wiecznym chlopcem". Moj czasami jest takim samym dzieckiem jak moj pierworodny...... ja też w domu mam kochanego "Piotrusia Pana" i czasem mam tego dość.