• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdziarko to czeka was teraz szybkie leczenie i będzie dobrze!!!!!!! Nie możesz inaczej myśleć, jesteś silna i pełna życia. Dasz radę !!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Madziu to spory twój synek!!!!!!!! :-):-D:-):-DJestem w szoku że macie juz rozwarcia, bo ja we wcześniejszych ciążach nigdy nic takiego nie miałam. :baffled:.

Magdziarko gratuluję udanej wizyty oraz dużego maluszka:-D
Rzeczywiście psychika działa cuda, nam położna mówiła że jeśli sie bardzo chce to można urodzić w takim terminie jaki się zaplanowało

Magdziarko, na pewno wszytko będzie dobrze :tak: dobrze, że szybko zdecydowałaś się na badania, teraz lekarze będą wiedzieli jak Olkowi pomóc i szybko wróci do pełni zdrowia :tak:

Ja to już bym chciała urodzić bo wychodzi na to,że cały czas coś jeszcze trzeba zrobić i ciągle człowiek do końca nie przygotowany i tak można przeciągać i przeciągać a lepiej i przyjemniej już tulić zdrowego ślicznego bobaska

A ja czuję jakby rozpieranie w biodrach. Bolą okropnie :baffled:
mam nadzieję, że dotrwam do następnej wizyty 4 czerwca i nie będę miała dużego rozwarcia :sorry2: tylko ciągle mi się wydaje, że szybciej urodzę i jeszcze sobię wykraczę :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry