Myszka1125
Czerwcowa mama'08
Asiowo, podziel się - Tobie spadnie, mi podskoczy i będzie fajnie.Życzę powodzenia na wizycie, oby było dobrze wszystko:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zaczyna mi skakać coraz bardziej, wczoraj miałam wizyte u gina, Mała dalej grzecznie siedzi, szyjka krótka ale trzyma, nawet rozwarcia na opuszek nie ma
, mam nadzieje że powoli się coś ruszy, za tydzień w środe odstawiam fenoterol no i gin mówi że mogę zacząć rodzić, a ja już gotowa teraz jestem
dziś wysprzątałam całe mieszkanie, mąż w sobote myje okna i wiesza firany i mogę się rozpakowywać, zwłaszcza że Mała już nie jest taka mała, główka jedynie mnie martwi, bo gin mówi że duża, mierzył mi wczoraj miednice, małej nie mam ale lepiej jakbym urodziła w przyszłym tyg żebym nie miała problemu z porodem, bo główka odpowiada już prawie 39tc... mam nadzieje że to tylko taka uroda Młodej i wszystko jest wporządku... po za tym kręgosłup mi nawala, zwlec się z łóżka dziś nie mogłam...
ciąży ta ciąża mi troszkę...