Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

na dodatek jestem strasznie nerwowa

Ja właśnie z wielkim krzykiem położyłam spać sowja 5 letnia córcie. Mi też Lorciu już ręce opadają. Ta moj corcia to mnie szkoli na każdym kroku, a najgorsze jest to że jest taka słodka iż nie można na nią sie długo gniewać.Zauważyłam że wszystkie narzekamy na zachowania naszych dzieci ja dołączę się do tego grona-ręce mi już opadają z tym moim trzylatkiem:-( na wszystko reaguje płaczem!!!! ciągle tylko próbuje na mnie wymuszać to zabawki to słodyczena dodatek jestem strasznie nerwowa
mam nadzieję że to minie
:-(. Dzisiejszy dzień był pod znakiem buntu i nudy. Juz nie wiem jak mam te dzieci zabawiać.
. Wysiadam fizycznie a psychicznie..... to bym chciała być jak Magdziara, ale ja tak nie potrafię. Mężuś poszedł na impreze z kumplami a ja będe sie obiadać ze złości słodyczami. Będę gróba i brzydka...... 
Lorcia jakbym czytala o swoim dziecku
Zauważyłam że wszystkie narzekamy na zachowania naszych dzieci ja dołączę się do tego grona-ręce mi już opadają z tym moim trzylatkiem:-( na wszystko reaguje płaczem!!!! ciągle tylko próbuje na mnie wymuszać to zabawki to słodyczena dodatek jestem strasznie nerwowa
mam nadzieję że to minie
i o sobie. Ja zawsze myslałam, że wymuszanie płaczem jest na etapie buntu dwulatka a widzę, że u nas to bunt trzylatka.
. I w kółko powtarza niechcę, nie umiem. Do znudzenia