• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
W zasadzie czemu nie....ale jeszcze chciałam przez weekend poleniuchować. Ale jak trzeba - tylko jakoś się nie czuję porodowo. No niby rozwarcie na palec ale z takim można łazic i dwa tygodnie. Krzyż czasem boli skurcze czasem sa ale ja wiem.....

daruunia-mi tez strasznie cierpna dlonie i w dodatku sztywnieja i bardzo bola w nich stawy :-(
Najgorzej jest nad ranem,ale czasem utrzymuje sie to pol dnia!Mam nadzieje,ze po porodzie mi to przejdzie,bo balabym sie wziac malenstwo na rece-takie mam sztywne i nieczule dlonie....

Słuchajcie coś Joasia milcząca dzisiaj, może ten kręgosłup i oczyszczanie organizmu to była cisza przed burzą?
Ja nie stawiam na żadną najważniejsze żeby po 37 tc i szczęsliwie:-D

Dziewczynki, już niedługo. I SPA i baseny i spacery. I już brzucholki nie będą tak ciążyć.:-)
A mi w ciąży (z Wojciaszkiem tak samo było) najbardziej dokucza brak sprawności. Wiecie, takie zwykłe czynności, jak schylanie, wchodzenie po schodach, podnoszenie rzeczy, czy gonienie tramwaju. Wszystko ciężko. Z natury jestem sprawna i szybka, a ciąża to ogranicza i spowalnia. I dlatego ja nie mogę się doczekać kiedy będę mogła biegać i skakać.:-p:-D:-D

reklama
Mi wystarczy brak kaszlu któy dusi i płyną łzy:sad: a SPA to niedługo będe miała w domu M kupił kabinę prysznicową z sauną i biczami więc namiastka będzie:tak: nie ma to jak zdrowie dziewczyny ja już wypruwam płuca a gardło to pali jak ogień buuuuu już mam dosyć kiedy to się skończy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry