• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jestem :-)

Pomalowane i powiem Wam,że wyszło wspaniale - warto było się tak na nich wkurzać - jak już wszystko będę miała na miejscu i rozgryzę nowy aparacik - to dam fotkę - uprzedzam,że to może potrwać - ale to już Wiecie :-D:-D:-D

W ciągu dnia próbowalam pospać - ale nie dało rady :-( mam nadzieję,ze tej nocy zasnę i nie będzie takich cyrków...

Aniknulko;
nie jestem pewna ale coś mi się wydaje,że może u Ciebie to alergia? Moja teściowa np. nigdy na nic nie była uczulona a tu nagle złapał ją kaszel i trwało to pół roku - okazało się,że jest uczulona na wspaniałe roztocza... Oczywiście nikomu tego nie życzę..

Joaś,
ja w tydzień temu AFI miałam 9,5 - tak na marginesie to ginek zawsze sprawdzał mi ilość wod - o ile robił usg oczywiście.

a u mnie w domu telewizor ryczy - Liga Mistrzów :-D

reklama
Moje Drogie, mimo Finalu Ligi Mistrzow, moj najlepszy z mezow zasypia przed tv. Naprawde jestesmy zmeczeni. A wiec ide juz spac.
Dobranoc, kolorowych snow!
No i odpoczywajcie, odpoczywajcie!

Ale jestem zakręcona;
myślałam,że piszę na ogólnym a napisałam na innym wątku :-D
Dziękuję Kochane,że troszeczkę sie martwiłyście - my to już prawie rodzina :-)
zaraz nadrobię czytanko...
a tak w ogóle to po kąpieli skurczybyki mnie złapały, kłujki i Mały strasznie się rozpychał - ale teraz przeszło

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry