• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczyny powiem Wam, że dzisiaj jak chodzę to co jakis czas tak mnie coś ciśnie od środka i boli, że normalnie musze stanąć i się skulic - i jak pomyslę o bólu, to zaczynam się bać porodu:szok:
dzisiaj Madziu mam to samo co ty:-(:-(:-(
jutro moja mama i ja mamy urodzinki, ona dzisiaj do mnie mówi tak, że jutro urodze i dołączy do nas maleńka, ja na to, że za szybko:szok::no::no: super byłby prezeznt, ale nie chcę żadnych problemów i komplikacji:no::no::no:

reklama
Aniaw rzeczywiście jeszcze nie czas na rozdwajanie:tak:jeszcze co najmniej ze 3 tygodnie:-) między naszymi suwaczkami różnica 2 dni ciekawe która pierwsza?

No Magdziarka lepiej teraz poleniuchować póki możesz, bo jak dzidzia będzie to dopiero będzie się działo- ja też nie lubię leżeć w dzień- o spaniu nie wspominam- ale tak sie czuję fatalnie ze nawet ustać 5 minut nie mogę :no:

Madzia odpoczywaj, odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj to ROZKAZ!!!!,
abyś miała duzo sił na poród i opieke nad maluszkiem,

Aniknulka ja mam cc na 10 czerwca, na razie biorę jeszcze fenoterol, ale od przyszłego tyg mam go odstawic, mam nadzieje że dotrwam do tego 10, u ciebie tez moze być troszeczke szybciej ze względu na cukrzycę, więc nie wiem która z nas bedzie pierwsza, oby nasze maluszki były zdrowe:tak::tak:

. przespałam pół popołudnia i nie wiem co będę robić w nocy:sorry2:

Jak to co, spać :-D:-D:-D

Ja ostatnio do męża mówiłam, że czerwiec taki grzeczny, bo w innych miesiącach, to dzieicaczki bardzo niecierpliwe były i 2 miesiące przed terminem wyskakiwały, a u nas jest jeszcze w normie :sorry2: wyrwały się jedynie Edytki bliźniaki, ale z nich to silne chłopaki, więc mieli prawo ;-)

Madzia odpoczywaj, odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj to ROZKAZ!!!!,
abyś miała duzo sił na poród i opieke nad maluszkiem,

Aniu, ale Magdziarka nawet jakby z sił opadła, to dałaby radę :sorry2:
ale z drugiej strony masz całkowitą rację, bo jeśli teraz sobie nie odpuści, to później tym bardziej nie, więc przyłączm się do rozkazu;-):-D: Magdziarka odpoczywaj :tak: bo z tego co piszesz poród już bliziutko ;-)

kto mi da kopmniaka do nauki:rofl2: może pani prof?:nerd:
chciałam wykorzystać tą chwile czasu przed porodem żeby sie pouczyć na egz( bo z 2 dzieci to będzie kosmos),ale nie moge się zmobilizowac:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry