• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Cześć wszystkim mamusiom. Coś te rozdwajanie zaczęło sie rozkręcać.
Gratulacja dla Prodigious!!!!!!!
Ja oczywiśce w nocy nie mogłam spać. Toalete odwiedzałam ok5 razy więc jak na mnie to strasznie dużo. :baffled::szok:. Dzisiaj kolejny mam zabiegany dzień. Dużo spraw na głowie a do tego moje dzieci na całego się rozchorowały. Włączyłam już inhalacje, więc może szybko powróca do zdrowia.
Pozdrawia wszystkie mamusie , które są już blisko rozdwojenia. Dużo wam sił życzę.

reklama
agusia myślisz że magdziarka się posłucha nas żeby troszkę odpocząć napewno będzie tak jak mówisz zapomni po prostu urodzić :-D:-D:-D

Joaś dzieki!!!!!!!!!!!! A ty miałaś troszkę zwolnić:-D. Wiem że to nie mozliwe, bo i ja jakoś nie moge zwolnić, ale wczoraj to tak sie wybyczyłam, ze dzisiaj mam siły za dwóch.

Joas życzę udanego dzionka!!!!!!!!!!!!!
A gdzie nasza Magdziarka!!!!!!!

Witam mamuśki
Ogromne gratulacje la wszystkich rozpakowanych mam. Normalnie jestem w szoku ile się was już rozpakowało . W sumie to naturalna kolej rzeczy i cieszę sę że wszystko idzie szczęśliwie i gładko . oby tak dalej.:-)

A ja sie martwie o naszą Panią Prezes:-(!!!!!! Coś się nie odzywa od wczoraj wieczorem,. Mam nadzieje ze tylko odpoczywa i kompa jej sie nie chce właczać.:tak:

Jejku , zaczęły się dziewczyny rozdwajać aż wczoraj poszłam z mężem do piwnicy i łóżeczko złożył :-) zakupki też prawie zrobione - kupiłam klapki i jakieś oliwki i kosmetyki ale to jeszcze i tak nie wszystko. Dziś zrobiłam badania - tym razem małej bo póki jestem w dwupaku i mam czas chce wykluczyć wszelkie jej choroby. Niestety jest duża i dużo je więc mam dość wszystkich komentarzy - ile ona je . Mam nadzieję , że nie ma tarczycy ani innych choróbsk :-)

Może wszystko jest ok , trzeba chwilkę poczekać jak ją znam to się niebawem odezwie w końcu jest od nas uzależniona tak jak my wszystkie :-)
Mi na przykład komp siada więc nie wiem ile będę mogła pisać chyba że znajdę kogoś kto mi tego grata zawiezie do serwisu :-)

reklama
Kasiu nie martw sie tym. napewno wszystko jest dobrze. Może wystarczy zmienić jej diete, na bardziej lekką i wszystko będzie ok. Ja zawsze miałam odwrotny problem, bo moje okruszki to raczej nie duże i szczupłe. Babcie to zawsze mówią, ale chudzinki i to też źle. WIęc sie nie martw.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry