• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Prodigious gratulacje dla Ciebie i malutkiej !

a ja wczorja w nocy to kazalam mamie ze mną siedziec bo normalnie tak mnie w krzyżu bolało i taki miałm brzuch twardy ze masakra!
Laski odzywajcie sie jak najczęściej czy u was wszystko ok.

reklama
nasza będzie JULKA (chociaż podoba nam się też ZUZKA, ANIA, ZOSIA), a jeśli synek to ALEX ... :)))
zaczęłam 37 tydz, jeszcze niecały miesiąc, ale to dobrze, bo jeszcze meble i wózek nie doszły ...
Jesteśmy baaaaaaaaaaaaaaardzo szczęśliwi :)

Okey okey ;-);-)
Tylko jak robiłam sobie sniadanie jak mnie nie szarpnie w kroku,uff jakby mi mały tam kopa dał,stałam chwile i łapałam oddech.W nocy do 2 bolał mnie brzuch i plecy-a teraz luzik.Tylko jesc mi sie nie chce to cyckam ananasa.

Alize nie martw się to pewnie czop, lepsze to niż wody :-) a po czopie to może i 2 tygodnie jeszcze się przeciągnąć, a nawet jeśli to już to wcześniej najwyżej zostaniesz szczęśliwą mamuśką :-)

Prodigious serdeczne gratulacje!!!!
Kasiau chyba masz racje- pozostało nam tylko stękanie :tak: jeszcze troszke i wszystkie sie wypakujemy ;-)
Ja dzisiaj jestem lekko osłabiona bo na morfologii byłam no i mocz oddałam- w poniedziałek wyniki i w końcu do ginki!

Magdziarka zrób raz dwa listę i dalej wypoczywaj i nie przejmuj sie tak tym wszystkim! Musi być dobrze!
Mata jak juz zjesz sniadanko to i maluszek sie rozkręci :tak: zdrówka życzę wszystkim!

Prodigious ogromne gratulacje!!!!:-D:-D:-D Cieszę się, że masz już maleństwo przy sobie:-)

Azile, Magdalenkakol trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło będzie dobrze kochane trzymajcie się cieplutko:-D

A ja miałam dziś kolejną kaszlącą noc kupiłam w aptece Tantum Verde w sprayu i syropek Hedelix mam nadzieję, że pomoże i nie będę musiałą brać tego antybiotyku:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry