• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ogromne gratulki dla swiezo upieczonych mamus i buziaczki dla ich dzieciatek!!!!

A ja ostatnio cos wyspac sie nie moge...Dzis w nocy wc zaliczylam tylko 2 razy,ale spalam do 9.00.
Dzis po 16.00 mam wizyte u ginki-ciesze sie,ze sprawdzi czy wszystko w porzadeczku,bo czasem sie niepokoje.Wczoraj wieczorem bardzo mnie bolaly boki brzucha,tak na dole-tak jakby mala byla ulozona poprzecznie,a nie glowka w dol.No,po poludniu sie okaze.

reklama
Nie wiem co łatwiejsze - weź tu człowieku odmawiaj dziecku jedzenia - to tez nie proste, latać i na siłę wciskać też źle . Teraz będę w domku to odwiedzę specjalistę dietetyka da dzieci i dopilnuję diety bo przybywa jej już za dużo - prawie kilo miesięcznie , boję się że jak przekroczy 45 kilo to zacznie się rozwijać za szybko

Spokojnie dziewczynki - objawy to już będziemy miały powolutku mnie też pobolewa o wczoraj troszkę brzuch na dole, mężowi powiedziałam bo wczoraj był w nas i śmieszną miał przerażoną minkę jak mu powiedziałam że chyba mam skurcz . On jest przekonany że go ten cały poród ominie :-)

Aniaw-najlepsze zyczenia z okazji urodzin!!!

Mnie tez cisnie w dole,az musze sie zatrzymac i skulic...

magdziarko-przycisnij mezulka,a sama lez i odpoczywaj!

ogromniaste gratulacje dla kolejnych rozpakowanych czerwcóweczek:-):-):-):-)

ja też już bym mogła się rozpakować ale jak na razie się nie zapowiada, żadnych objawów przepowiadających:-( więc pozostaje tylko cierpliwe czekanie:tak:

Magdziarko dobrze ze sie odezwałaś. Nie martw sie tak M, jak wszystko jemu wytłumaczysz to będzie dobrze. Spokojnie odpoczywaj.

A ja właśnie dziwnie sie poczułam, ajk bym okres miała dostać. Poszłam do toalety a tam, troszke zabrudzona podpaska, czyżby czop mi odchodził. Jestem zpanikowana, M nic nie mówie , ale kosmetyczkę w sekundzie spakowałam. :szok::szok::szok::szok:. Wziełam amgnez i nospe i czekam, ale zaraz jade na zakupy :-(, a i lekarz dzisiaj mój na wyjeździe. na jutro jetem umówiona.Mam nadzieje ze to tylko czop śluzowy :zawstydzona/y:

Magdziarka wstań, zobacz czego nie ma, zrób listę, wręcz mężowi i do łóżka :tak:
Ja wczoraj prawie cały dzień w pionie spędziłam i znów spuchłam :-( dzisiaj muszę duuuuuużo leżeć, to opuchlizna zejdzie. W nocy spać nie mogłam. Brzuch mnie coś dziwnie boli i dziecko od rana się jeszcze nie ruszało (ale ja nie dawno wstałam :zawstydzona/y: więc jeszcze będe obserwować).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry