J
Jola244
Gość
no ciekawe u mnie S też ma kręcona ja znowu proste i to na domiar złego jeszcze nie chcą się układać 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

to fajny macie szpitalNatunia,ja w Liverpoolu do szpitala mam zabrac-dla siebie szlafrok,koszule 3 szt,pantofle,bielizne jednorazowa,wkładki do biustonosza i podpaski,ręczniki i kosmetyki.Na pierwszy dzien daja podpaski w ilosci 20 szt.Dla bobasa,3szt body,kaftaniki,spioszki i ciuszki do wyjscia .Reszta jest w szpitalu.W tej niebieskiej duzej ksiązce którą masz ze szpitala masz napisane co masz zabrac-co szpital to inaczej.
Aha no i wode mineralą mam zabrac i batony energetyczne.Na czas porodu kupiłam tabletki z glukozy.
Jezeli chodzi o zarełko to tu w szpitalu jest restauracja,dostaje sie menu i zamawia to na co ma sie ochote-oczywiscie za darmo.
Pamietam,ze jak rodziłam poprzednio-to dali mi tylko owsianke,a potem jakis kluski z serem a na kolacje sucha bułke z masłem![]()
aby tylko poród był bez bolesny to było by super

dlaczego masz nie dojechać dojedziesz na pewnoJola244-ja wybrałam opcje bezbolesną-gaz i epidural.Tylko czy dojade na czas.