• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Natunia,ja w Liverpoolu do szpitala mam zabrac-dla siebie szlafrok,koszule 3 szt,pantofle,bielizne jednorazowa,wkładki do biustonosza i podpaski,ręczniki i kosmetyki.Na pierwszy dzien daja podpaski w ilosci 20 szt.Dla bobasa,3szt body,kaftaniki,spioszki i ciuszki do wyjscia .Reszta jest w szpitalu.W tej niebieskiej duzej ksiązce którą masz ze szpitala masz napisane co masz zabrac-co szpital to inaczej.
Aha no i wode mineralą mam zabrac i batony energetyczne.Na czas porodu kupiłam tabletki z glukozy.
Jezeli chodzi o zarełko to tu w szpitalu jest restauracja,dostaje sie menu i zamawia to na co ma sie ochote-oczywiscie za darmo.

Pamietam,ze jak rodziłam poprzednio-to dali mi tylko owsianke,a potem jakis kluski z serem a na kolacje sucha bułke z masłem:tak::tak:

Natunia,ja w Liverpoolu do szpitala mam zabrac-dla siebie szlafrok,koszule 3 szt,pantofle,bielizne jednorazowa,wkładki do biustonosza i podpaski,ręczniki i kosmetyki.Na pierwszy dzien daja podpaski w ilosci 20 szt.Dla bobasa,3szt body,kaftaniki,spioszki i ciuszki do wyjscia .Reszta jest w szpitalu.W tej niebieskiej duzej ksiązce którą masz ze szpitala masz napisane co masz zabrac-co szpital to inaczej.
Aha no i wode mineralą mam zabrac i batony energetyczne.Na czas porodu kupiłam tabletki z glukozy.
Jezeli chodzi o zarełko to tu w szpitalu jest restauracja,dostaje sie menu i zamawia to na co ma sie ochote-oczywiscie za darmo.

Pamietam,ze jak rodziłam poprzednio-to dali mi tylko owsianke,a potem jakis kluski z serem a na kolacje sucha bułke z masłem:tak::tak:
to fajny macie szpital :tak: aby tylko poród był bez bolesny to było by super

Dziewczyny ale ja zmieniłam na dłuzszy bo wszystkie koszulki mam do kolan i jakos głupio wygladam z tymi grubymi nogami.Bo w szpitalu jest koszmarnie goraco.Aha,i szlafrok satynowy-----po porodzie-tez musimy wygladac jak damy:-):-):-);-);-);-)

tak szlafrok to małe piwo tak mi się zdaje :tak:
w sumie limba masz racje po porodzie też trzeba być damą a nie zmarnowaną kobietą , ja ma szlafrok a cienkiego polarku ale już nie będę kupywała nowego bo to chyba nie ma sensu

ja na swojej liscie co zabrac do szpitala ktora dostalam w szkole rodzenia mam zaznaczone zeby zabrac cos do jedzenia dla siebie i partnera bo jak urodze w nocy to bede glodna ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry