• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
ULENKO TRZYMAM KCIUKI!!!

Kurka sraka mnie wykonczy:szok::baffled::dry:.Ale to moze po winogronie.
Hmm córe mam z 8marca-Dzien Kobiet,to może synka z Dnia Matki?Ale by było fajnie.Ale kolezanka zartuje ze jest jeszcze Dzien Dziecka:-):-):-)

Ogolnie czuje sie dobrze,nic nie boli,tylko brzuch sie stawia.Po raz chyba 5 przepakowalam torbe do szpitala,dopakowałam czarny szlafrok bo ten mój rózowy-chyba za krótki-po kolana jest.I teraz poogladam Lejdis.

reklama
Mamotku to masz szczęście choroba nie ma to jak mieć koleżankę ktora mieszka blisko szpitala .
Ale tak odnośnie tego jedzenia to powiem że aż zaczełam myślec co tu by wziąć ze sobą wrazie czego :baffled:

ULENKO TRZYMAM KCIUKI!!!

Kurka sraka mnie wykonczy:szok::baffled::dry:.Ale to moze po winogronie.
Hmm córe mam z 8marca-Dzien Kobiet,to może synka z Dnia Matki?Ale by było fajnie.Ale kolezanka zartuje ze jest jeszcze Dzien Dziecka:-):-):-)

Ogolnie czuje sie dobrze,nic nie boli,tylko brzuch sie stawia.Po raz chyba 5 przepakowalam torbe do szpitala,dopakowałam czarny szlafrok bo ten mój rózowy-chyba za krótki-po kolana jest.I teraz poogladam Lejdis.
i ja mam krótki szlafrok ale nie będę go zmieniała bo jak będzie gorąco to będę się topiła .
Ja tak mówie że fajnie by było urodzić w dzień matki ale wtedy bym musiała dzielić się świętem :-D:-D:-D żartuje :-D:-D

Hehe mój Ł jak oglądałam jego zdjęcia z dzieciństwa to też miał burze loków :-):-):-) ale teraz nosi króciutkie i trudno stwierdzić czy dalej mu sie kręcą bo jak lekko odrosną to od razu ścina :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry