• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Przebrnęłam przez wszystkie posty. :tak:

Ja dzisiaj nie miałam internetu . Około południa pojechaliśmy do teściów i tam byczyłam się na leżaku - zjadłam mięsko z grilla, arbuza i lody ...i byłam w siódmym niebie. Wróciłam do domu i internetu nie było dalej. A teraz jest!!!!!Poczytałam popisałam. Przekazałam wieści od Uli i idę do łóżka. Boli mnie kręgosłup w odcinku lędźwiowym, mały tak szaleje jak piłka a na dodatek napiera mi na szyjkę. Ale co w tym dziwnego - w końcu to 9 miesiąc ciąży:-D:-D:-D

reklama
ja też trzymam mocno kciuki za Ulę:-) dałam jej przyzwolenie na poród i wykrakałam :-D szkoda,że sobie jakoś nie mogę przyspieszyć :-) może Któraś z Was chce jeszcze ? :-D

Joanno ja mysle ze Joanna juz by chciala jak jej dasz przyzwolenie to bedzie szybciej :-p
Mata mnie tez nogi bola w taki sposob i mi pomaga letnia kapiel...masaz tez ale masaz tylko w trakcie masowania a ilez mozna...
ja nie mam remontu ale czekamy na dom do wynajecia...niestety to nowe osiedle i ciagle czekaja na jakies pozwolenia a nie wem czy maly bedzie chcial czekac az sie wprowadzimy a przeprowadzka z maluszkiem to nie bedzie fajna sprawa:-(

Ula trzymam kciuki .
No teraz kto następny , mnie od wczoraj takie skurcze łapią że czasami jak ide to aż się sciany łapie :baffled:

Jest jeszcze laptop ale nie będę go uruchamiała( chyba) i ciągała do łóżka. Muszę się nacieszyć małżonem, bo jutro po obiadku ucieka do Warszawy słuzbowo i wraca dopiero w środę...Mam nakaz albo rodzić jutro zanim wyjedzie albo nie rodzić do srody i weź bądź mądra:-D

Jest jeszcze laptop ale nie będę go uruchamiała( chyba) i ciągała do łóżka. Muszę się nacieszyć małżonem, bo jutro po obiadku ucieka do Warszawy słuzbowo i wraca dopiero w środę...Mam nakaz albo rodzić jutro zanim wyjedzie albo nie rodzić do srody i weź bądź mądra:-D
kochana teraz to trzymaj do 1 czerwca :-D

Mnie znów boli brzuch:wściekła/y:wzięłam nospę i leżę ale BB nie opuszczam jeszcze nie. Wiecie dziwię się, że lekarz nie dała mi Fenka lub innego leku skoro od jakichś 3 tygodni mam te bóle. Nospa i scopolan pomagają ale na jakąś godzinę a póżniej znów łapie mnie ból.
Jutro mam KTG więc powiem o tym lekarzowi może poradzi coś na te bóle
Aniu szkoda mi ciebie bo wiem co to znaczy jak nie nerki to cukrzyca i na koniec jeszcze brzucho :-( ja mam to samo tylko że brakuje mi tego naj gorszego cukrzycy :baffled:

reklama
Aniknulka, trzymam kciuki za dobre wieści.

Ja Wojciaszka urodziłam o 10.50, poleżałam 2 godzinki na porodówce i dało mi się, bo o 13.00 był obiad. Jejku, ale wcinałam, taka byłam głodna :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry